«Ваш подвиг не згасне в серцях молодих» –

так нарекли своє літературно-музичне дійство викладачі та учні Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ, що проходило сьогодні в головній концертній залі навчального закладу (директор – кандидат економічних наук Ірина Макарова).

Продовжити читання “«Ваш подвиг не згасне в серцях молодих» –”

Разом із владою та громадою

сьогодні, 8-го травня, викладачі та студенти БДПУ на чолі з ректором університету, професором Вікторією Зарвою в знак пам`яті полеглих воїнів і мирних жертв нацизму покладали квіти до пам`ятника морякам-десантникам у парку Шмідта.

У скорботних колонах йшли керівники та представники виконавчої влади міста, депутатського корпусу, ветеранських організацій, трудових колективів, громадськості, молодь… Біля пам`ятника – почесний караул, а ходу колон супроводжували мелодії естрадно-духового оркестру…

«Університетське Слово»
Світлини Степана Гериліва

Відзнаки студентів-філологів

Студентки Інституту філології та соціальних комунікацій БДПУ Анна Назаренко та Оксана Мітракова повернулися з Полтави, де проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Українська мова та література» (21-25 квітня 2015 року) на базі Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка.

2G1k3duxzo0

Продовжити читання “Відзнаки студентів-філологів”