В двох кроках від подвигу…

IMG_20150910_140236

10 вересня цього року студенти 103 та 303 групи денної форми навчання напряму підготовки Соціальна педагогіка Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти відвідали Бердянський музей

«Подвиг», що в буквальному сенсі знаходиться в двох кроках від університету. Студенти мали змогу здійснити історичний екскурс у  ХХ століття Бердянського краю та отримали захоплюючі враження від експозиції, присвяченій відомим бердянцям-героям, учасникам Великої Вітчизняної  війни.

 IMAG0305   IMAG0306 

Ольга Ілішова,

асистент кафедри соціальної педагогіки

Сторінка з життя, яку не хочеться повторювати…

ф1

   Минув страшний рік для хлопчиків і дівчаток, для батьків і дітей, але найстрашніше – для мужчин. Для чоловіків, татусів, дідусів та братів цей час видався найдовшим у їхньому житті, бо вони захищають нашу неньку Україну. Продовжити читання “Сторінка з життя, яку не хочеться повторювати…”

«Захищалися» нині в Бердянську

IMG_7519

У нашому університеті вже кілька років успішно працює спеціалізована вчена рада із захисту кандидатських дисертацій у галузі педагогічних наук, яку очолює перший проректор БДПУ, професор Ігор Богданов . Продовжити читання “«Захищалися» нині в Бердянську”