Взаємні радість та приємність

16

За день до Нового року «нашоатлантівці» на чолі з Анеттою Омельченко побували в зоні АТО. Враженнями від зустрічей з воїнами-захисниками ділиться Анетта Іванівна: «Наша остання поїздка! Дай, Боже, щоби дійсно стала останньою, й хлопці живими-здоровими повернулися до рідних домівок із Перемогою! Багато вражень! Ми їздили разом із Миколою Тюркенджі, щоб не тільки привітати наших хлопців із Новим роком та Різдвом Христовим, а й щиро вдарувати кожного! Увесь автобус з причіпом – це були передачі від рідних, від бердянців нашим захисникам! Вони нас чекали, дуже раділи різним подарункам: буржуйки, маскувальні сітки, цукерки, миючи засоби, мандарини, апельсини, яблука, печиво і ще багато їжі та теплих речей… На замовлення вручили воїнам тактичні рукавиці, берці, військові светри, термошкарпетки, сокири й багато чого іншого.

2 4 5 10 21 34 43

Була зустріч із нашим Олексієм, воїном "Сивим"  (батальйон ОУН – 93 бригада). Він прийшов у гості до хлопців із "Карпатської Січі", де ми також зупинялися. А наш дорогенький Сергій Іванович тільки прийшов із кількаденного перебування на передовій – з вусами і з бородою: втомлені очі, але як вони нам раділи! Шарай разом із бердянцем-«Кощєєм» просили передати кожному небайдужому жителю Бердянська вітання зі святами та слова вдячності за все, що ви робите для хлопців на передовій…»
 

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами «НАШІИХАТЛАНТІВ»

Звеселили дитячі душі

 Це треба було тільки бачити, як тішилися останнього минулорічного дня майже два десятки маленьких бердянців – дітей воїнів АТО та переселенців, коли до них завітали з оригінальними подарунками справжнісінькі Дід Мороз, Снігуронька, які ще й Сніговика з собою прихопили. Це – університетські "нашоатлатівці" Анетта Омельченко, Володимир Фуклєв та Степан Герилів, вправно справляючись із такими ролями, побували в оселях бійців Івана Зуєва, Юрія Коваля, Андрія Іотова, Костянтина Баханова та інших, щоби привітати їхню малечу із Новим роком і Різдвом Христовим!

IMG_8720 IMG_8722 IMG_8725 IMG_8738

   Організувати подарунки нам допомогли: міська організація "Ветерани АТО" ( організація "Ветерани АТО" (організація «Ветерани АТО»,  голова профкому БДПУ, депутат міської ради Віталій Лола, студенти Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти БДПУ, приватний підприємець Олег Зінченко та небайдужі бердянці.

IMG_8718  IMG_8785 ЛФ6 IMG_8730

Всім було радісно, приємно, святково, й усі бажали одне одному миру на рідній землі.

Слава Україні!

Героям слава!

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами «НАШИХ АТЛАНТІВ)

Нас вітають

Безымянный

У ці передноворічні години і передріздвяні дні звертаюся до Вас

із найщирішими привітаннями.

Хай всі Ваші клопоти, негаразди і прикрощі залишаться в році, що минає.

Хай прибуває лише віра в добро, в чисті  і світлі почуття, хай множаться

творчі здобутки, сімейні радощі!

Міцного здоров’я, щастя, достатку, миру Вам і Вашим родинам у 2016 році. Нехай Новий рік подарує Вам щирі зустрічі, приємні новини, добрі надії.

 

З глибокою повагою – Михайло Зубик

Грудень 2015 року                                        Тернопіль

Безымянный2