Така чудова і тривожна мить остання

Першого липневого дня в конференц-залі університету відбулося урочисте вручення дипломів випускників четвертого та п’ятого курсів Інституту філології та соціальних комунікацій.

Це було свято як для випускників, так і для викладачів, тому що сесії, державні іспити, захисти кваліфікаційних та дипломних робіт уже позаду. У п’ятницю можна було з легкістю видихнути, бо ми всі: і студенти, і викладачі – впорались. І можемо точно поставити собі оцінку «відмінно».

HVMMXUNzlUA

Випускникам інституту вручали дипломи: директор Алла Сердюк, завідувачі кафедри української літератури та компаративістики Ольга Новик і кафедри соціальних комунікацій Анастасія Носко.

aNKy0Zj8SqM VuCmBQ7kWas

Після вручення дипломів студенти висловили подяку всім викладачам. Хтось плакав, хтось посміхався… Настрій був один: було сумно, адже ми прощались із великим відрізком нашого життя. Однак, не дивлячись на дощ за вікном, студенти й викладачі знають, що попереду світле майбутнє.

Це були нелегкі, але приємні роки – у кого 4, у кого 5. Усім є що згадати, але найголовніше те, що ми вдячні викладачам за підтримку, повагу та любов. Завдяки вам ми стали тими, кого ви бачите зараз. Дякуємо!

Дар’я Калюжна,
кореспондент «Університетського Слова»
Світлини Олександра Рощина