Феєрія танцю довжиною в 20 років

З нагоди 20-річчя спеціальності «Хореографія» на базі Бердянського державного педагогічного університету та Центру дитячо-юнацької творчості імені Є. Руднєвої 10-12 жовтня відбувся обласний семінар-практикум «Діалог актуальних дискурсів хореографічної освіти: теорія, методика, практика».

Продовжити читання “Феєрія танцю довжиною в 20 років”

Творча зустріч філологів з поетом-земляком

3 жовтня до стін нашого університету завітав випускник факультету філології та соціальних комунікацій, а нині український поет Микола Антощак, твори якого увійшли до збірника «Антологія молодої української поезії ІІІ тисячоліття».

Продовжити читання “Творча зустріч філологів з поетом-земляком”

Майстер-клас з педагогічної майстерності

8 жовтня в актовій залі головного корпусу БДПУ, в рамках «Тижня педагогіки», студентами бакалаврату гуманітарно-економічного факультету було представлено майстер-клас з педагогічної майстерності (керівник – доцент кафедри педагогіки Голік О. Б.), а саме – літературно-музичну композицію «Україна – понад усе!».

Продовжити читання “Майстер-клас з педагогічної майстерності”

Перші кроки до омріяної професії

На факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв Тиждень педагогіки традиційно відкрився фотовиставкою. Її організатор – доцент кафедри педагогіки Л. Г. Ярощук. Цього року студенти представили свої роботи «Перші кроки до омріяної професії». Експонатами виставки стали світлини, виконані на досить якісному рівні майбутніми педагогами, які намагалися передати свої різноманітні відчуття від спілкування з молодшими школярами. Студенти креативно підійшли до виконання завдань, проявили сумління в оформленні своєї роботи. Продовжити читання “Перші кроки до омріяної професії”