Приємно бійцям свято дарувати

Студенти соціально–гуманітарного факультету та викладачі кафедри історії України нашого університету виступили з ініціативою зібрати листи-привітання та солодощі для солдатів, які несуть службу в зоні АТО. Благодійна акція «Пакунок вдячності», присвячена Дню Святого Миколая Продовжити читання “Приємно бійцям свято дарувати”

Продуктивно практикували й задоволення з цього мали

Сьогодні, 24-го грудня, в Інституті соціально-педагогічної та корекційної освіти БДПУ відбулась звітна конференція з практики студентів 4-го та 5-го курсів спеціальності «Корекційна освіта». Продовжити читання “Продуктивно практикували й задоволення з цього мали”

Тетяна Володько у «Прозорості»

image002-(2)

Старший викладач кафедри початкової освіти Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ, член Національної Спілки художників України Тетяна Володько взяла участь у Міжнародному арт-проекті «Прозорість» Продовжити читання “Тетяна Володько у «Прозорості»”

Виставку відкрили й про війну говорили…

Сьогодні в Бердянському краєзнавчому музеї пройшло відкриття виставки «Ялинкові прикраси та новорічні листівки 30-80-х років минулого сторіччя», яку урочисто відкрила його директор Людмила Ноздріна.

Продовжити читання “Виставку відкрили й про війну говорили…”

Привітання з нагоди

IMG_4320отримання Диплому кандидата педагогічних наук отримувала сьогодні Лариса Горбатюк – старший викладач кафедри комп`ютерних технологій в управлінні та навчанні факультету комп`ютерних та енергозберігаючих технологій БДПУ. Продовжити читання “Привітання з нагоди”