Звідки маскувальна сітка? З Бердянська!

Сьогодні, 30-го листопада, в Бердянську (вул. Червона, 38, праве крило колишнього суду) небайдужі бердянці плели маскувальну сітку для української армії в зоні АТО. Продовжити читання “Звідки маскувальна сітка? З Бердянська!”

Для перспективного майбутнього

Інститут соціально-педагогічної та корекційної освіти БДПУ гостинно запросив до себе на зустріч своїх майбутніх абітурієнтів з метою – максимально поінформувати випускників про можливості, які надає інститут, щоб вони могли свідомо визначитися з майбутньою професією і з вибором навчального закладу.

Продовжити читання “Для перспективного майбутнього”

Представництво ЄС в Україні: діалог із Бердянськом

Сьогодні, 27 листопада, в Бердянську з робочим візитом перебувала делегація Представництва ЄС в Україні. Візит організовано в рамках програми «Сильніші разом». Продовжити читання “Представництво ЄС в Україні: діалог із Бердянськом”

Жартували молоток із інтегралом…

Якщо ви зненацька наткнулися в Бердянську на натовп усміхнених облич, не варто лякатися – у Бердянському державному педагогічному університеті проходив черговий вечір гумору, організований факультетом фізико-математичної і технологічної освіти Продовжити читання “Жартували молоток із інтегралом…”

Права для дітей – дітям про право

Захист прав дітей є глобальною проблемою в сучасному світі. Міжнародним співтовариством задля її розв’язання у 1989 році була ухвалена Конвенція ООН про права дитини. 20 листопада 2014 року – 25 річниця з дня її прийняття. Продовжити читання “Права для дітей – дітям про право”

Глибокі враження від Форуму

У Центрі аналізу політичного та журналістського мовлення на факультеті словяʹнських філологій Софійського університету «Святого Климента Охридського» 13-16 листопада ц. р. відбувся Міжнародний філологічний форум студентів і докторантів. Продовжити читання “Глибокі враження від Форуму”

Для підвищення рівня громадянської самосвідомості

З ініціативи директора Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ, професора Людмили Коваль студенти інституту беруть участь у Всеукраїнському конкурсі есе "Війни виграють не генерали. Продовжити читання “Для підвищення рівня громадянської самосвідомості”

Намотайте собі долю…

З метою залучання учнівської молоді до національних традицій рідного народу, формування позитивного ставлення до педагогічної професії, зокрема, вчителя технологій, а також професійної орієнтації серед учнів загальноосвітніх шкіл Бердянська Продовжити читання “Намотайте собі долю…”

Плідні результати наукової співпраці

image001

Навесні 2012 р. кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства та економічної теорії Тетяна Петрівна Несторенко проходила стажування на кафедрі економічної теорії Економічного університету в Братиславі (Словаччина). Продовжити читання “Плідні результати наукової співпраці”