Сьогодні, 17 березня, в актовій залі Бердянського економіко-гуманітарного коледжу нашого університету проходив конкурс фахової майстерності «Магія смаку», у якому взяли участь 3 команди з числа кращих учнів ІІІ курсу з груп КК-32, КК-33, КО-18, які навчаються за професіями «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант».
Професійну підготовку команд-учасників конкурсу здійснювали провідні фахівці коледжу, майстри виробничого навчання вищої категорії Олена Дічева, Ніна Татькова та Тамара Мілліонщикова.
До складу журі були запрошені кращі ресторатори міста, фахівці ресторанної галузі: Вікторія Мірошник – директор ресторану «Капкан», Людмила Новоселова – директор ресторану «Стрілець» та Тетяна Бронжукова – директор ресторану «Фрегат».
Цей захід є яскравим свідченням прояву кулінарних талантів та високого мистецтва, які опановують вихованці коледжу…
«Університетське Слово»
Світлини редакції