Там, де й далі йдуть бої…

…Учора університетські «нашоатлантівці» знову їздили у зону бойових дій, щоби відвезти захисникам замовлене й, звичайно» смачненькі бердянські подаруночки. Ось що пише на своїй сторінці в ФБ Анетта Омельченко: «Ця поїздка планувала певно зо два тижні, бо так хотілося нічого не забути, і ми вже майже рік не були в тих краях. Як завжди, раділи зустрічі з хлопцями різних підрозділів, із медперсоналом місцевого шпиталю.

Коли ми приїхали до хлопців, то я згадала і перші поїздки, і дорогу з Пісок до Тоненького, і Водяне, де нас чекали хлопці з «Карпатської Січі», і Опитне, де нас зустрічав Сергій Іванович. Зараз вже немає тих посадок – усе згоріло….. Але, як і в 2014 році, там і зараз йдуть бої…

Головним вантажем була допомога військовому шпиталю, куди відвезли те, що назбирали діти з навчальних закладів, студенти нашого університету під час акції «Ліки замість квітів». Також привезли овочі, виноград і смаколики. Авдіївка нас зустріла сіро – білим димом з «Коксохіму. На вулицях майже немає людей, дорогі усі розбиті. У військовому шпиталі нам сказали, що коли починаються обстріли, люди виходять в коридор і лягають на підлогу… Дякую Ользі Бондаревій за необхідні інструменти і ліки. Також у шпиталь ми повезли багато футболок, які нам передав Федір Тершак і його команда. Було замовлення і на праски: ми відвезли дві – від Світлани Степаненко та Ольги Фролової. Антибіотики передала Олена Воробйова.

1 2

3 6

4 5

Ця поїздка показала, що є багато людей з небайдужими серцями. За кошти Тетяни Несторенко, Юрія Козлова, Марини Гудзь, Олени Шишкіної, Тетяни Подумей, Тетяни Февральової, Олени Кожанової, Світлани Степаненко, родини Зінченків, Раїси Кіпершлак, Наталії Іванченко та людей, які побажали залишитися невідомими, ми закупили: солодкий перець, помідори, баклажани; яблука; чай, каву, вологі серветки, миючі засоби. Також хлопці замовляли гідробар’єр – ми повезли три рулони. Юлія Паценталюк передала хлопцям ковдри, а п. Тетяна і п. Любов пошили нові подушки. Смачні пиріжки передали хлопцям наші Наталія Іванченко та Ольга Удалова, а Інесса Скорик – домашнє печиво. Лілія Посохова принесла смачні круасани, а Галина Аненкова насушила смачних сухариків. Пані Олена передала свіжих яєць, консервацію та допомогла з соляркою. Цього разу ми відвезли дві сітки, але замовлень набагато більше. Хотілось подякувати усім нашим невгамовні «бджілкам» (Наталія Іванченко, Любов Іванівна, Любов Миколаївна,Тетяна Львівна, п. Анжела, Світлана Ушанова, Ольга Практика, Тетяна Петренко, Юлія Паценталюк, Інесса Скорик, п. Влада, п. Юлія, Тетяна Подумей), Щира вдячність від захисників багатьом людям, навчальним закладам, які допомагають різати тканину та в'язати сітки.

Варто подякувати п. Володимиру, завдяки якому здійснилася ця поїздка. Дякую усім, хто нам допомагає. Нехай Вас усіх береже Господь!».

Попереду – зима, і нам зупинятись не можна. Ми продовжуємо сушити овочі на сухі борщі, збираємо теплі светри, різну закрутку , печиво.

Ми дуже потребуємо Вашої допомоги, приходьте до нас. Телефонуйте: 066-587-46-02 – Анетта, 099-977-71-74 – Наталія.

Картка ПриватБанку: 5168 7420 1753 9523 – Анетта Омельченко.


НАШІ АТЛАНТИ 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print