Дбаючи про найвищу соціальну цінність

Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше він відзначався у 2003 році.

Продовжити читання “Дбаючи про найвищу соціальну цінність”

«Нашоатлантівці» на конференції

Сьогодні, 28-го квітня, в бердянській районній державній адміністрації з ініціативи відділу освіти пройшла учнівська патріотична конференція «Доля України крізь серце дитини». Продовжити читання “«Нашоатлантівці» на конференції”

Вітаємо з нагородою!

На сьогоднішню ректорську нараду запросили й голову Бердянського грецького товариства «Елада», заступника декана з виховної роботи факультету економіки та управління БДПУ Ірину Нагай. Продовжити читання “Вітаємо з нагородою!”

Ювілейні віншування

У ці приємні весняні дні відсвяткував свій 50-літній ювілей кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри фізики факультету фізико-математичної і технологічної освіти БДПУ Андрій Лазаренко. Продовжити читання “Ювілейні віншування”

Золото, срібло й губернаторська стипендія

Це все про студента факультету фізичного виховання БДПУ Дениса Драгоя, котрий недавно привіз із столичного чемпіонату з ушу золоту та срібну медалі, заслуживши звання Майстра спорту України міжнародного класу з ушу. Продовжити читання “Золото, срібло й губернаторська стипендія”

Квітучий Ужгород зібрав на олімпіаду всю Україну

У стінах Ужгородського національного університету 21–25 квітня ц. р. проходив ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з російської мови та літератури, який зібрав студентів-філологів з усіх куточків України.

Продовжити читання “Квітучий Ужгород зібрав на олімпіаду всю Україну”