«Свіча пам’яті», присвячена роковинам Голодомору в Україні

25 листопада 2021 року на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв  було проведено виховну годину, присвячену роковинам Голодомору в Україні «Свіча пам’яті». Відповідальними за проведення були доцентка кафедри теорії та методики мистецьких дисциплін  Анетта Омельченко  та здобувачки  другого рівня вищої освіти  спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) Ірина Кисельова та Роллана Бондаренко.

У підготовленій презентації були розкриті питання, пов’язані з трагедією 1932–1933 роках в Україні. Організаторки розповіли, як і ким був штучно створений Голодомор,  навели факти про чисельність загиблих людей, половина з яких діти. Малечу голодне лихоліття вразило найболючіше.

На зустрічі була присутня завідувачка відділу обслуговування бібліотеки Бердянського державного педагогічного університету Ірина Філон, яка ознайомила присутніх з фактами розслідування трагедії, книгами, які присвячені голодомору і наявні в бібліотеці університету. Наприкінці зустрічі ведучі показали фото пам’ятників, які встановлено по всьому світу як нагадування людству про страшну трагедію України.

За матеріалами кафедри теорії та

методики навчання мистецьких дисциплін


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print