Волонтерські урочистості

4 грудня ц.р. студенти-волонтери спеціальності «Соціальна педагогіка» Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти запам’ятають не лише як гарячу пору зимової сесії, а як урочисте дійство до святкування Міжнародного дня волонтерів.

З метою привітання активних волонтерів, за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної адміністрації, комунальною установою «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР та Обласним центром праці для молоді організовано проведення урочистої святкової програми, яка передбачала нагородження грамотами, пам’ятними призами та Особовою книжкою волонтера та відзначення активної молоді за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху в Запорізькій області.

main

Вітаємо кращих студентів-волонтерів Катерину Гладкову, Тетяну Будник, Інну Мазур, Олену Сєрокващенко, Наталлю Михайленко, Наталлю Шумельну, Валерію Кіриченко, Анастасію Животовську, Ольгу Прохорову, Катерину Яровець за високі досягнення на волонтерському поприщі!

volont3Валерія Кіриченко була нагороджена грамотою Запорізької обласної ради ветеранів України як кращий волонтер 2014 року.

Відзначені подяками міського голови Олексія Бакая активісти волонтерського руху Катерина Гладкова та Катерина Чаричанська за особисті заслуги в громадянській волонтерській діяльності в допомозі багатодітним родинам, безпритульним та з нагоди Дня волонтера.

Бажаємо натхнення та віри, що саме ми змінимо життя на краще!

Ольга Величко, асистент кафедри
соціальної педагогіки ІСПКО
На світлинах: урочисті моменти заходу


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print