Онлайн святкування-вчителювання

Студенти факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ, здобувачі різних курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 035 Філологія, спеціалізації 035.041 германські мови та літератури (переклад включно) та 014 Середня освіта, предметної спеціальності 014.021 англійська мова і література, які є учасниками проєкту English Acceess Microscholarship Program, отримали новий досвід викладання онлайн!

Спираючись на отримані під час інтенсивних занять знання з методики дистанційного викладання англійської мови в умовах адаптивного карантину, студенти підготували для школярів (ЗЗСО №2, ЗЗСО №5, ЗЗСО №7) онлайн-захід, присвячений традиціям святкування Різдва в англомовних країнах, що відбувся 25 грудня.

Учні мали змогу зіграти в різдвяні ігри, зокрема, у популярну в США гру Jeopardy, відгадуючи різдвяні ретро та сучасні пісні, подивитися аутентичне відео та порівняти святкові традиції в США та Великобританії, а також побесідувати щодо значення та важливості Різдва у нашому житті й, звісно, про улюблені кулінарні рецепти.

Онлайн заняття вийшло цікавим, веселим і пізнавальним як для учасників, так і для організаторів. Кожен отримав власний досвід – англомовної комунікації, розширення вокабуляру, вміння працювати в команді та незабутній досвід викладання онлайн.

Ірина Школа, Богдана Салюк

кандитатки філологічних наук,

доцентки кафедри іноземних мов і методики викладання


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print