Відкрита онлайн-презентація з американським спікером Леррі Вайзман

Минулого тижня, 12 вересня, кафедрою правознавства БДПУ для студентів-правників було організовано та проведено відкриту презентацію з участю американського спікера Леррі Вайзмана  на тему: «Суд присяжних у США: очікування та реальність».

Леррі Вайзман понад 50 років працював адвокатом, представляв інтереси клієнтів у різних справах. У 60-ті роки минулого століття активно захищав громадські права і свободи на Півдні США. Представляв інтереси відомих компаній – забудовників під час отримання дозволів на будівництво. Мав високу честь представляти клієнта, який виступав проти війні у В’єтнамі, перед Верховним Судом США, за що отримав нагороду Першої Поправки до Конституції  США.

Для правників першого курсу ця унікальна зустріч була першою. Всі інші здобувачі знають пана Леррі, так як мали змогу бути вже присутніми на його онлайн-лекціях в минулому та позаминулому роках.

Під час заходу студенти мали унікальну можливість послухати цікаву інформацію про те, як працює суд присяжних у США від авторитетного практика. Також наші молоді правники показали високий рівень англійської під час запитань та активної дискусії після виступу американського колеги.

Далі буде…

За матеріалами кафедри правознавства


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь