Ознайомлення першокурсників спеціальності «хореографія» з освітньо-професійною програмою

20 вересня відбулася зустріч гарантки ОПП «Хореографія», доцентки кафедри хореографії та фітнесу Олени Мартиненко зі здобувачами 1 курсу з метою ознайомлення зі специфікою навчання, їх мотивацією на подальшу активну співпрацю через удосконалення змісту програми.

Гаранткою були чітко окреслені основні акценти ОПП, на які має звернути увагу майбутній фахівець, надано уявлення про зміст освітніх компонентів, форми та методи навчання, особливості формування індивідуальної освітньої траєкторії та інше: https://youtu.be/QOez871pY_Q .

Олена Мартиненко зазначила, що ОПП та всі документи, які стосуються організації освітнього процесу в БДПУ, є у вільному доступі на офіційній сторінці Бердянського державного педагогічного університету і кожен може у зручний для нього час з ними ознайомитися та розумітися на специфіці навчання, оцінювання тощо.  Крім того, гарантка наголосила, що здобувачі мають бути активними, готовими до ініціювання цікавих ідей та надання обґрунтованих рекомендацій щодо удосконалення ОПП,  відкритими для спілкування та співпраці.

Сподіваємось, що першокурсники будуть гідно тримати звання «студента-хореографа» і стануть важливою частинкою дружньої родини хореографів БДПУ.

За матеріалами кафедри хореографії та фітнесу


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь