Разом сильніші: будуємо командний дух на тренінгу з комунікації

1 жовтня першокурсники спеціальності «Спеціальна освіта» факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти взяли участь в онлайн-тренінгу “Ефективна комунікація та командна взаємодія”. Захід організувала навчальна психолого-консультативна лабораторія БДПУ під керівництвом Вікторії Федорик.  

Тренінг складався з захопливих ігор, корисних вправ і навіть спілкування з нашим внутрішнім «Я». Учасники не лише освоювали нові навички, але й отримували справжнє задоволення від процесу.  Ось що сказали деякі з дівчат:

“Мені дуже сподобалося: цікаві вправи і завдання. Деякі з них візьму собі на озброєння і буду пробувати виконувати самостійно вдома».  

“Тренінг був неймовірно важливим для мене. У зв’язку з подіями в моєму місті, цей вечір став справжнім заспокоєнням.”

“Цікаві ігри, обговорення ситуацій, розмова зі своїм внутрішнім «Я» — усе це залишило неймовірні враження. Тренінг сподобався, особливо тому, що для мене це був перший такий досвід.”

Окремо слід зазначити, як здобувачі раділи можливості поспілкуватися один з одним, незважаючи на відстань. Виявляється, навіть у межах онлайн-тренінгу можна знайти спільні інтереси та об’єднатися ще більше!

Учасники одностайно погодилися, що такі заходи — чудовий спосіб покращити взаємодію не лише між одногрупниками, а й з викладачами. А найголовніше — це можливість розслабитися, краще пізнати себе та навчитися чомусь новому.

Дякуємо Вікторії Федорик та всім, хто долучився до тренінгу! Сподіваємось на нові зустрічі!

Окремо хочемо висловити глибоку вдячність нашим захисникам і захисницям, завдяки яким ми маємо можливість навчатися, спілкуватися та працювати на шляху до своєї мрії. Ви наші герої, і ми вам безмежно вдячні за вашу мужність та силу!

Здобувачі 104СО групи та куратор Ганна Сизко


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь