Бренд у дії: стратегія для професіоналів соціальної роботи

У світі, що швидко змінюється, знання з різних сфер набувають все більшої ваги. Цього тижня, 23 жовтня, здобувачі 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота ОПП «Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація» мали унікальну можливість відвідати бінарну лекцію, що об’єднала дві різні галузі – соціальну роботу та журналістику в одній захопливій дискусії.

Присутні були в захваті від можливості отримати знання і натхнення для подальших досліджень у своїх галузях не тільки від однієї лекторки, а одразу від двох, кожна з яких подала унікальну перспективу зі своєї галузі. На цьому занятті об’єднали свої підходи кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри української мови та журналістики Наталія Рула та кандидатка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Катерина Петровська.

Ця бінарна лекція стала чудовою нагодою побачити, як міждисциплінарний підхід допомагає розуміти сучасні виклики, відкривати нові горизонти в навчанні. Адже об’єднання двох різних підходів – це не просто експеримент, а вимога часу. Бінарна лекція показала, як знання з різних галузей можуть доповнювати одне одного, пропонуючи нові інсайти та рішення.

Без сумніву, цей захід залишив помітний слід у свідомості присутніх, надаючи їм новий інструментарій для аналізу сучасних викликів та їх подолання. Такі лекції лише зміцнюють переконання, що справжні інновації народжуються на стику наук. Можливо, саме така взаємодія між різними дисциплінами стане ключем до вирішення багатьох глобальних проблем у майбутньому. Здобувачі отримали заряд мотивації та нові ідеї для свого розвитку, поділилися враженнями від формату заняття:

Інформація та «фішечки» заняття запам’ятались своєю структурованістю та обґрунтованістю. Важливим етапом вивчення питань брендингу – це отримання інформації без «води». Це надихнуло на створення власного брендингу. Вдячна за допомогу та освоєння такого важливого аспекту.

Оксана

Лекція була надзвичайно конкретною, змістовною та корисною для кожного слухача, без жодної зайвої інформації, чітко та по суті.

Наталія

Інформація була подана дуже лаконічно та доступною мовою, що одразу можна втілювати в життя тим, хто на стадії створення чи вдосконалення свого бренду. А також розвіяні деякі міфи, що в теперішньому світі заважають розвитку бренду. Вдячна спікеркам за їхню лекцію.

Анастасія

Отже, цей формат проведення занять показав, наскільки важливо продовжувати організовувати подібні заходи, що сприяють синергії різних дисциплін і допомагають здобувачам освіти розширювати власні світогляди.

Бінарна лекція не лише засвідчила важливість міждисциплінарної співпраці, але й підкреслила її зв’язок із реалізацією Цілей сталого розвитку ООН (Якісна освіта та Партнерство в інтересах сталого розвитку). Взаємодія різних наукових підходів дозволяє шукати нові рішення для глобальних проблем, таких як екологічна стійкість, рівний доступ до освіти та інноваційні технології. Завдяки таким заходам здобувачі освіти не тільки отримують знання, але й розуміють, як їхні зусилля можуть сприяти побудові сталого майбутнього.


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь