Подолати загрозу туберкульозу

Сьогодні, 18-го березня, в конференц-залі БДПУ студенти знову отримали можливість побувати на цікавій зустрічі. У рамках місячника боротьби з туберкульозом та з нагоди Всесвітнього Дня боротьби з цією хворобою до них у гості завітали головний лікар Бердянського протитуберкульозного диспансеру Зоя Хуторянська та голова Бердянської міської громадської організації Червоний Хрест Інна Тихомирова. Зібралося більше п’яти десятків зацікавлених студентів університету (див. світлини).

Провідний фахівець з виховної роботи БДПУ Анетта Омельченко розпочинаючи зустріч, наголосила, що вже більше десяти років існує державна програма боротьби з туберкульозом, і приємно, що в університеті завжди цій проблемі приділялася велика увага, а згодом представила присутнім гостей.

Зоя Хуторянська довірливо та доступно розповіла студентам на конкретних прикладах, як важливо попередити саме захворювання туберкульозу, або як на ранній стадії спрямувати всі зусилля, щоби швидко та безповоротно побороти цю важку недугу.

Інна Тихомирова зацікавила студентів розповіддю про український Червоний Хрест та запросила до співпраці до різноманітних акцій.

Ще зранку в фойє головного корпусу була розгорнута виставка студентських плакатів «Ми здорові – ми щасливі!» (див. світлини). Присутні переглянули відеофільм «Старі проблеми нового століття».

«Університетське Слово»
Світлини редакції


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print