Старт Декади фізико-математичних наук – 2019

На факультеті фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти стартувала Декада фізико-математичних наук, програма якої наповнена різноманітними заходами (деталі див. тут ).

Перший день було розпочато із презентації газети «На сходах» із рубриками «Математика ХХІ століття», «Цікаві факти», «Фіз.-мат. жарти». Приємно, що творчу участь у підготовці матеріалів брали і першокурсники, і магістранти, і майбутні фізики, і математики.

16 квітня на ФМ-лекторій «Математичний феномен академіка Володимира  Рвачова» завітали учні загальноосвітньої школи №6 м. Бердянська (вчителі Антипенко О. В., В’язментинова Н. М.), для яких також було проведено екскурсію університетом. На згадку про плідне спілкування гості залишили такі записи на аркушах відвідувачів: «Дякуємо за залучення до світу Великої математики», «Дуже сподобалось, навіть виникло бажання стати  студентом БДПУ».

З високим ступенем активності відбувається реєстрація учасників веб-квестів. Для тих, хто хоче позмагатися, наводимо адреси: https://sites.google.com/view/qwest-bdpu-ist-zadachi

https://forms.gle/sLBXLXhunUDVX8XQ8  .

Завтра, 17 квітня, запрошуємо всіх бажаючих на інтелектуальне змагання школярів і студентів «Інтел ринг», яке відбудеться о 14-00 в аудиторії 142 головного корпусу університету.

До наступних зустрічей!

Готуємось до лекції! Учні ЗОШ №6 збираються на ФМ-лекторій (викладач – доцент Онуфрієнко О.Г.)
Автографи відвідувачів Декади

Наталя Вагіна, завідувач кафедри математики та методики навчання математики
Світлини доцента Онуфрієнко О. Г.

 

 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print