Урочиста посвята в студенти БДПУ-2015

IMG_7396

   Сьогодні, 31 серпня, на Приморській площі, за доброю традицією наш університет провів урочисту подію –  Посвяту першокурсників у студенти.  На майданчику перед сценою вишикувались усі факультети, колони яких очолювали представники деканатів та директоратів, викладачі,  а особлива увага, звичайно, першокурсникам, які вперше переступили поріг, тепер уже своєї Альма-Матер, у якості студентів. На сцені ж – ректор університету, професор Вікторія Зарва, міський голова Олексій Бакай та керуюча справами виконкому Наталя Гончарова, проректори, директори інститутів та декани факультетів, гості.

  Вікторія Анатоліївна, вітаючи цьогорічних першокурсників, зокрема зазначила, що ніхто з них не пошкодує, що вибрав саме БДПУ, бо в нашій великій університетській родині створені всі умови не тільки для відмінного навчання чи затишного відпочинку, а є все, щоби кожен студент мав можливість розвивати будь-який свій талант. Як приклад, щойно повернулася із Закарпаття студентка Інституту філології та соціальних комунікацій, солістка інститутського ансамблю «Золотий гомін» (керівник – Олена Бузова) Євгенія Сєрих, де на міжнародному конкурсі-фестивалі сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона» виборола почесне друге місце!

IMG_7419 (1) IMG_7407

    Міський голова Олексій Бакай привітав студентів та викладачів зі святом, побажав успіхів у роботі та навчанні, завзяття і цілеспрямованості, а також вручив нагрудний знак та посвідчення до нього про присвоєння почесного звання “Заслужений працівник культури України” завідувачеві кафедри Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ Олені Мартиненко.

   Студенти-першокурсники прийняли клятву, отримали символічний «Ключ знань» із рук професора Володимира Котляра, який віддав вищій школі 55 років життя, познайомилися з керівниками БДПУ, інститутів і факультетів, насолодилися піснями в виконанні студентів університету Євгенії Сєрих та Миколи Мурашова…

IMG_7420         IMG_7448

IMG_7400      IMG_7439

IMG_7427

«Університетське Слово»
На світлинах: цікаві фрагменти із сьогоднішнього свята
Світлини Степана Гериліва
  

 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print