20 жовтня кухарі всього світу традиційно відзначили своє професійне свято, яке десять років тому було засноване з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств. Ця організація, до речі, налічує понад вісім мільйонів членів – представників кухарський професії з різних країн.
Не залишилися осторонь цього свята учні й колектив Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ.
Одне з головних заходів цього дня в коледжі – конкурс професійної майстерності серед кращих студентів груп КК-32, КК-33, КО-18 з професії «Кухар», який був організований талановитим педагогом Вікторією Костюкович (див. світлини).
Учасники конкурсу продемонстрували яскраву майстерність з карвінгу (мистецтво нарізання прикрас з овочів, фруктів та ягід).
Юлія Білова,
заступник директора
коледжу з виховної роботи
Світлини з архіву БЕГК БДПУ