«Брат за Брата» – не просто фільм…

Це – наша історія, наш біль, наша гордість, совість наша… Бо чи є на світі ще такий народ, як грузинський, що відразу, із першого дня, від самісінького початку московської окупації саме грузини стали пліч-о-пліч із нашими воїнами-захисниками…

   Учора, 2 червня, в малій концертній залі міського Будинку культури ім. Т. Г. Шевченка пройшла  презентація фільму «Брат за Брата» військового кореспондента полку АЗОВ, журналіста Руслана Ганущака. Вперше широкому загалу фільм було показано в Києві, в Івано-Франківську… А перед тим із стрічкою знайомилися Азовці на всіх базах полку.

ф2 ф1

Основний мотив стрічки ― дружба між українським і грузинським народами. У короткометражці розказано історію україно-грузинської розвідувальної групи другої роти АЗОВу, де центральний персонаж –  «Сатана», що загинув більше року тому у Широкиному – доброволець полку родом із Грузії.

ф6 ф5

У презентації стрічки «Брат за Брата» взяли участь бійці полку АЗОВ, бердянські активісти Цивільного Корпусу АЗОВ студенти та викладачі БДПУ, представники волонтерських та громадських організацій.

ф4

Університетський «Нашоатланнтівець», редактор газети БДПУ «Університетське Слово» Степан Герилів, який виступав після презентації фільму, щиро дякував автору стрічки Руслану Ганущаку за чудову правдиву документальну історію, коротко розповів про бердянські волонтерські справи, подарував гостеві книгу «НАШІ АТЛАНТИ: жертовність во ім`я спасіння» з автографом, запросив його найближчим часом приїхати ще раз до Бердянська із новим фільмом – про Велич Перемоги над жорстоким московським окупантом…

«Університетське Слово»
Світлини Миколи Тюркеджи


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print