У кожній номінації – найдостойніші!

Як ми вже повідомляли, вчора в університетській актовій залі пройшло свято – «Студент року-2016», де майже 40 претендентів виборювали звання найкращих у десяти номінаціях. Пропонуємо вашій увазі погляд на це дійство зі сторони наших студентів-журналістів.

szOmWyHit1o IMG_0259

У номінації «Студент – вчений року» перемогу отримав Ковачов Сергій – студент V курсу факультету фізико-математичної освіти комп’ютерних технологій та трудового навчання. Листи подяки були вручені: Попівщій Вікторії, Давиденко Ользі та Чернишовій Ілоні. Із привітальним словом виступила кандидат філологічних наук, доцент, учений секретар – Вікторія Ліпич. Вона побажала не зупинятися на досягнутому у майбутньому та бути гідними людьми. До привітань приєдналася Отришко Олександра з піснею «Вітре буйний».

NpQNauE-SmQ IMG_0301

Другу номінацію – «Студент – волонтер року» представили: Лазаренко Анастасія, Самарська Анастасія, Торчанина Карина, Орлова Вікторія, Саніна Марія та Горлакова Олена. Перемогу у званні «Студент – волонтер року» отримала Лазаренко Анастасія, студентка V курсу факультету соціально-педагогічної та корекційної освіти. Із привітальним словом звернулася Олена Печоріна, яка наголосила, що пишається студентками і побажала їм заволікати якомога більше людей до лав волонтерів. Студенти-хореографи подарували запальний виступ «Добрий ранок, Україно!»

У третій номінації «Студент – спортсмен року» листи подяки отримали: Рубець Олександр, Котельніков Ігор, Литвиненко Анастасія. Перемогу у номінації «Студент – спортсмен року» виборов Кудряшов Валерій –  студент ІV курсу факультету фізичного виховання. Привітав студентів-номінантів Леонід Котенджи – заслужений тренер України. Для нього була честь, що він став запрошеним і він наголосив, що завдяки таким студентам Україна знаходиться на високому рівні.

Шелухін Сергій отримав лист подяки у номінації «Студент – суспільний діяч». Переможцем у цій номінації стала Хаматгораєва Юлія – студентка VІ курсу гуманітарно-економічного факультету. Їх привітав голова профспілкового комітету, депутат Бердянської міської ради – Віталій Лола,  побажавши йти тільки вперед до своєї цілі. Микола Мурашов прикрасив вручення піснею «Дай мне силу».

Наступна номінація – «Староста року». Листами подяки були нагородженні: Медведенко Валентина, Ектова Валентина, Сухова Катерина, Ковалюк Анастасія, Британська Вікторія. «Студентом – старостою року» став Сердюченко Антон – студент ІІІ курсу факультету соціально-педагогічної та корекційної освіти. В. о. декана Ірина Улюкаєва Ірина побажала студентам усього доброго. Для студентів і гостей також пролунала пісня «Черевички» у виконанні Мазалової Любові.

Номінацію «Студент – лідер студентського самоврядування» представили: Калюжна Дар’я, Д’ячков Дмитро, Лупир Вікторія, Філіп’єва Діана. Звання «Студент – лідер студентського самоврядування» виборов Кіосов Дмитро – студент ІІІ курсу гуманітарно-економічного факультету. Із привітальним словом виступила доцент Анетта Омельченко – відповідальна за виховну роботу в БДПУ.

Наступна номінація – «Кращий артист року». У ній було представлено та нагороджено подяками Мазалову Любов та Олійник Оксану. Перемогу отримала «Студент – артист року» –Лісіхун Мирослава – студентка ІІ курсу факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, яка продемонструвала гостям і учасникам запальний танець у своєму виконанні. Вітала номінантів завідувач кафедри хореографії ФППОМ БДПУ – Олена Мартиненко Олена, яка побажала досягти успіху у своїй сфері та потрапити на світову цену.

IMG_0268 gRAem8dPG18

Звання «Студент – журналіст року» отримала Дєдушева Ірина – студентка ІV курсу факультету філології та соціальних комунікацій. Листи подяки отримали Коверга Юлія, Біленький Сергій та Даутова Юліана. Привітав майбутніх «світил журналістики» редактор газети БДПУ «Університетське Слово» – Степан Герилів Степан.

kngTGZpnQGU

Почесним листом нагороджено Іванових Анатолія та Ярославу за звання «Краща студентська сім’я». Переможцями стали Величко Денис – студент VІ курсу факультету фізико-математичної освіти, комп’ютерних технологій та трудового навчання та Величко Дар’я – студентка V курсу факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв. Їх привітали студенти-хореографи з номером «Перемен». Також було відмічено номінацію «Кращий студент року вищого навчального закладу І-ІІ рівнів акредитації». Переможниця – Гронь Діана – студентка ІІ курсу Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ.

…А перший проректор БДПУ, професор Ольга Гуренко оголосила прізвище «Кращого студента – 2016». Це високе звання заслужено виборола студентка VІ курсугуманітарно-економічного факультету Юлія Хаматгораєва! 

Усі учасники активно себе проявляли впродовж усього навчального року, проявляючи як творчі, так і лідерські здібності, намагалися бути фахівцями у своїй галузі. Тому не дивно, що вони досягли таких успіхів.

Олена Забітчук,
студентка-журналістка БДПУ
Світлини Альони Скуйбіди,
студентки-журналістки БДПУ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print