Наш Дмитро – «Студент року -2019»

  Викладачі та студенти гуманітарно-економічного факультету щиро вітають магістранта спеціальності «Історія та археологія» Дмитра Кіосова з перемогою у обласному конкурсі «Студент року-2019» (номінація «Студент – лідер студентського самоврядування року»).

Продовжити читання “Наш Дмитро – «Студент року -2019»”

Шість тижнів у Новій українській школі

  З 16 вересня по 26 жовтня 2019 року студенти 4 курсу спеціальності «Початкова освіта» факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету проходили педагогічну практику в початковій школі закладів загальної середньої освіти міста, району та області.

Продовжити читання “Шість тижнів у Новій українській школі”

Разом до саморозвитку

  31 жовтня 2019 року на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ пройшло засідання читацького клубу. Обговорювали роман відомого англійського письменника, лауреата Букерівської премії Джуліана Барнза «Відчуття закінчення».

Продовжити читання “Разом до саморозвитку”

Плідна співпраця із вчителями музичного мистецтва нашого міста

  Наприкінці жовтня на базі Бердянської загальноосвітньої школи №3 доцентка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін  Анетта Омельченко та студенти спеціальності «Музичне мистецтво» взяли участь у методичному семінарі для вчителів музичного мистецтва міста Бердянська. Вони виступили з доповіддю «Музичний розвиток учнів початкової школи».

Продовжити читання “Плідна співпраця із вчителями музичного мистецтва нашого міста”