Досвід академічної мобільності студентів-хореографів Бердянського державного педагогічного університету

У рамках програм внутрішньої академічної мобільності здобувачі вищої освіти спеціальностей хореографічного профілю отримують знання в ЗВО України. Так, до навчання за освітньою програмою 024 Хореографія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Львівського національного університету імені Івана Франка (Наказ №1417 від 21 квітня 2022 року) долучено майже тридцять здобувачів освіти з Бердянського державного педагогічного університету: 17 першокурсників, 7 студентів 2 курсу, 3 студенти 3 курсу та 2 з четвертого курсу. З відновленням освітнього процесу в Бердянському державному педагогічному університеті до навчання в ЗВО повернулися 4 студенти. У Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського (Наказ № 148 від 15 квітня 2022 року) за освітньою програмою 014 Середня освіта (Хореографія) навчаються 2 студенти першого (бакалаврського) рівня та 3 студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Продовжити читання “Досвід академічної мобільності студентів-хореографів Бердянського державного педагогічного університету”

Культурний фронт БДПУ

Викладацький склад і студенти творчих спеціальностей вчаться працювати в нових умовах і розумітися на завданнях воєнного стану в Україні. Під час сесії здобувачів першого рівня вищої освіти в рамках вивчення дисципліни за вибором «Танцювальні проєкти» (викладач ОЛЕНА Мартиненко) були окреслені теми командної роботи, які майбутні фахівці присвятили життю українців під час війни, їх єдності, незламності та віри в перемогу.

Продовжити читання “Культурний фронт БДПУ”