Форум-театр у Запоріжжі: Молодь Бердянщини про відновлення і повернення додому

13 серпня 2024 року до Дня молоді в Запоріжжі відбувся традиційний іміджевий захід «Молодь Бердянщини», ініційований Бердянським державним педагогічним університетом спільно з Бердянською районною державною адміністрацією та Бердянською міською військовою адміністрацією. Із привітальним словом виступили ректор БДПУ Ігор Богданов та голова райдержадміністрації Олексій Бакай. Спікери наголосили на необхідності підтримувати молодь на їхньому шляху, давати їм віру в себе і в свої сили, а також створювати можливості для навчання, розвитку підприємництва, культурного і соціального зростання молодого покоління.

Продовжити читання “Форум-театр у Запоріжжі: Молодь Бердянщини про відновлення і повернення додому”

Святковий захід до Міжнародного дня молоді в Запоріжжі

З нагоди Міжнародного дня молоді в Запоріжжі відбувся урочистий захід, який зібрав молодіжний актив міста та області. Святкова подія стала ще одним підтвердженням важливості ролі молоді у розвитку регіону, особливо в умовах воєнного стану.

Продовжити читання “Святковий захід до Міжнародного дня молоді в Запоріжжі”

Зустріч молоді з міською радою Запоріжжя: обговорення майбутнього розвитку регіону

12 серпня в межах святкування Дня молоді в Запоріжжі відбулася знакова зустріч представників студентських рад вищих навчальних закладів і молодіжних організацій міста Запоріжжя з адміністрацією міської ради. Ця подія стала важливим кроком у налагодженні конструктивного діалогу між молоддю та місцевою владою, спрямованого на розвиток Запорізького регіону.

Продовжити читання “Зустріч молоді з міською радою Запоріжжя: обговорення майбутнього розвитку регіону”