День фізичної культури і спорту України у Бердянському державному педагогічному університеті

Традиційно у другу суботу вересня у нашому університеті проходять заходи до Дня фізичної культури і спорту України.

Продовжити читання “День фізичної культури і спорту України у Бердянському державному педагогічному університеті”

Спортивна субота

14 вересня студентки факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв взяли участь у традиційних заходах, присвячених Дню фізичної культури та спорту, ініціаторами проведення яких були небайдужі до спорту адміністрація БДПУ і викладачі Наталя Самсутіна (кандидатка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кафедри фізичної культури, спорту та методики викладання) та Юлія Митяненко (старша викладачка кафедри хореографії та фітнесу).

Продовжити читання “Спортивна субота”

Стратегічна благодійність в Україні під час війни: виклики та перспективи

12 вересня в Києві відбувся Саміт професійних фандрейзерів «Помічники Героїв», організатором якого виступила українська громадська організація ІСАР Єднання, яка понад 25 років розвиває громадянське суспільство й культуру стратегічної філантропії, посилює ініціативи для розбудови демократії в Україні.

Продовжити читання “Стратегічна благодійність в Україні під час війни: виклики та перспективи”

Перший крок до здорового способу життя

14 вересня-в нашій країні святкується День фізичної культури і спорту. Спорт — це не лише змагання, рекорди й медалі, але й чудовий спосіб покращити своє самопочуття, зміцнити своє тіло та дух, а також знайти нових друзів та однодумців. Це саме той день, коли варто розпочати займатися спортом, навіть якщо ви ніколи цього раніше не робили.

Продовжити читання “Перший крок до здорового способу життя”

Підбиваємо підсумки, будуємо плани

13 вересня відбулися загальні збори здобувачів денної форми навчання факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти. Це традиційний захід, який деканат проводить на початку нового семестру: всі збираються у дружньому колі, підбивають підсумки попереднього семестру і будуємо плани на майбутнє.

Продовжити читання “Підбиваємо підсумки, будуємо плани”

«Твої стипендіальні можливості»

12 вересня о 14:00 відбувся загальноуніверситетський інформаційний онлайн-захід «Твої стипендіальні можливості» для студентів Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “«Твої стипендіальні можливості»”

«Літературний гід» знову «в етері»

11 вересня «Літературний гід» знову «в етері». Ми продовжуємо розповідати про книжні новинки дуже різної тематики – завжди цікаві, оригінальні, такі, що не залишають читача байдужими. Ніколи не дозволяємо собі спойлерів і намагаємось гортати паперові книги в прямому етері. В програмі сьогоднішньої зустрічі  був невеличкий анонс нових видань, що виходять цієї осені: перекладів, поетичних збірок. А також – великої книжкової події  BOOK Forum 2024. 

Продовжити читання “«Літературний гід» знову «в етері»”

Міжнародний Симпозіум у Мексиці «Війни пам’яті в епоху (дез)інформаційних війн»: запрошуємо до участі

Інститут соціальних і гуманітарних наук «Альфонсо Велес Плієго» Заслуженого Автономного Університету Пуебла (Мексика) і Науково-дослідний інститут Історичної урбаністики, БДПУ ведуть підготовку Дванадцятого Міжнародного Симпозіуму з Мультидисциплінарного Вивчення Пам’яті «Війни пам’яті в епоху (дез)інформаційних війн» (SIMEM XII).

Продовжити читання “Міжнародний Симпозіум у Мексиці «Війни пам’яті в епоху (дез)інформаційних війн»: запрошуємо до участі”

Перший педагогічний досвід студентів-хореографів за кордоном

Студентки другого курсу денної форми навчання спеціальності «Хореографія» Валерія Мордвінова та Валерія Чміль поділилися своїми враженнями від здобуття практичного досвіду роботи за кордоном з дітьми та підлітками в літній період.

Продовжити читання “Перший педагогічний досвід студентів-хореографів за кордоном”

Традиційний розмовний клуб у БДПУ

Бердянський державний педагогічний університет (БДПУ) продовжує розширювати можливості для своїх студентів у вивченні іноземних мов. На базі кафедри іноземних мов і методики викладання знову запрацював розмовний клуб, який надає здобувачам унікальну можливість вдосконалити свої мовні навички та поспілкуватися з носієм мови.

Продовжити читання “Традиційний розмовний клуб у БДПУ”

Філологічне відділення соціально-гуманітарного факультету БДПУ проводить серію патріотичних заходів

На філологічному відділенні соціально-гуманітарного факультету Бердянського державного педагогічного університету (БДПУ) пройшла серія виховних годин, спрямованих на зміцнення національної свідомості студентів та вшанування захисників України.

Продовжити читання “Філологічне відділення соціально-гуманітарного факультету БДПУ проводить серію патріотичних заходів”