197 років Бердянську: від сторінок історії до єдності сердець

Традиційно 17 вересня щороку відзначаємо День міста Бердянська, що збігається з днем визволення його у 1943 році від нацистської окупації під час Другої світової війни. Ця подія назавжди закарбована в пам’яті нашого народу як болісний, але водночас переможний період 🕊️.

Продовжити читання “197 років Бердянську: від сторінок історії до єдності сердець”

Місто, що надихає

Дякуючи мужнім і нездоланним Збройним Силам України, які боронять кордони й суверенітет нашої держави, до Дня рідного міста для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 курсу спеціальності «Середня освіта. Українська мова та література»  групи 3УМЛ (кураторка – доц. Вікторія Ліпич) організовано й проведено тематичну кураторську годину «Бердянськ – моє рідне місто».

Продовжити читання “Місто, що надихає”

Виховний захід до 197 – ої річниці м. Бердянська

17.09.2024 для здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) пройшов виховний захід до 197 – ої річниці м. Бердянська «Бердянськ – найкраще місто на землі».  Координатором заходу була доцентка кафедри теорії та методики навчання Анетта Омельченко.

Продовжити читання “Виховний захід до 197 – ої річниці м. Бердянська”

Бердянськ – це Україна, і так буде завжди!

16 вересня 2024 року асистентка кафедри педагогіки факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Карина Коваль провела загальнофакультетську кураторську годину для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта, присвячену 197-літтю від дня заснування м. Бердянська та річниці визволення від нацизму.

Продовжити читання “Бердянськ – це Україна, і так буде завжди!”