Ознайомлення першокурсників спеціальності «хореографія» з освітньо-професійною програмою

20 вересня відбулася зустріч гарантки ОПП «Хореографія», доцентки кафедри хореографії та фітнесу Олени Мартиненко зі здобувачами 1 курсу з метою ознайомлення зі специфікою навчання, їх мотивацією на подальшу активну співпрацю через удосконалення змісту програми.

Продовжити читання “Ознайомлення першокурсників спеціальності «хореографія» з освітньо-професійною програмою”

«Танець у зоні війни?»

19 вересня 2024 року завідувачка і доцентка кафедри хореографії та фітнесу Юлія Тараненко взяла участь у фаховій дискусії «Мистецтво танцю і війна?», модератором якої був кандидат культурології, хореограф, куратор і продюсер, співзасновник, програмний директор та представник БО МФБ «Імпульс Трансформація Платформа» Віктор Рубан.

Продовжити читання “«Танець у зоні війни?»”

Участь викладачів БДПУ у міжнародній конференції INNO-LSP 2024

Викладачі Бердянського державного педагогічного університету (БДПУ) взяли активну участь у престижній міжнародній конференції INNO-LSP INTERNATIONAL CONFERENCE, 5th EDITION. Захід під назвою “Innovative Trends in Teaching Languages for Specific Purposes in the Context of the Current Social Instability” (“Інноваційні тенденції у викладанні мов для спеціальних цілей в контексті поточної соціальної нестабільності”) відбувся 19-20 вересня 2024 року в Університеті Овідія в Констанці, Румунія.

Продовжити читання “Участь викладачів БДПУ у міжнародній конференції INNO-LSP 2024”

Гостьова лекція «Creating interaction in EFL online learning via e-tivities: the hands-on teaching experience in PRESETT» для здобувачів ОП «Середня освіта (Мова і література (англійська))» другого рівня вищої освіти

У Бердянському державному педагогічному університеті відбулася гостьова лекція на тему “Creating interaction in EFL online learning via e-tivities: the hands-on teaching experience in PRESETT” (Створення взаємодії в онлайн-навчанні англійської мови як іноземної за допомогою електронних активностей: практичний досвід викладання в педагогічній освіті).

Продовжити читання “Гостьова лекція «Creating interaction in EFL online learning via e-tivities: the hands-on teaching experience in PRESETT» для здобувачів ОП «Середня освіта (Мова і література (англійська))» другого рівня вищої освіти”

Відкрита онлайн-презентація з американським спікером Леррі Вайзман

Минулого тижня, 12 вересня, кафедрою правознавства БДПУ для студентів-правників було організовано та проведено відкриту презентацію з участю американського спікера Леррі Вайзмана  на тему: «Суд присяжних у США: очікування та реальність».

Продовжити читання “Відкрита онлайн-презентація з американським спікером Леррі Вайзман”

Зустріч здобувачів вищої освіти ОПП «Логопедія. Спеціальна психологія» з гарантом

У рамках дисципліни «Вступ до спеціальності Спеціальна освіта» відбулася зустріч здобувачів першого бакалаврського рівня спеціальності 016 «Спеціальна освіта» (спеціалізація 016.01 Логопедія) з гарантом освітньо-професійної програми «Логопедія. Спеціальна психологія» першого рівня вищої освіти — кандидаткою педагогічних наук, доценткою кафедри прикладної психології та логопедії Лопатіною Ганною Олександрівною.

Продовжити читання “Зустріч здобувачів вищої освіти ОПП «Логопедія. Спеціальна психологія» з гарантом”