БДПУ – співорганізатор міжнародної конференції в Польщі

19.09.2024 р. відбулося пленарне засідання щорічної 7-ої Міжнародної наукової конференції «Інформаційні та інноваційні технології в XXI столітті».

Продовжити читання “БДПУ – співорганізатор міжнародної конференції в Польщі”

Немає горя більшого чи меншого…

Тема, яка потребує тиші, поваги, етики, була магістральною на онлайн-тренінгу “Як медіа писати про втрату”. У суспільстві, де вже десять років триває війна, розуміння втрат, на жаль, прийшло не з підручників. Усі ми різні і маємо свої реакції на травматичні події. Однак, очевидні втрати — загибель або смерть близької людини, переїзд із власної домівки, що призводить до втрати ідентичності, тимчасова розлука з близькими і друзями і спричинені цим зміни звичних ролей, а також втрати вторинні, коли разом із “твоєю” людиною зникають спільні ритуали, розподіли обовʼязків — відчуваються так само боляче.

Продовжити читання “Немає горя більшого чи меншого…”

Від руху до кадру: синергія хореографії та відеографії

26 вересня 2024 року відбулася спільна бінарна лекція кандидатки педагогічних наук, завідувачки кафедри хореографії та фітнесу Юлії Тараненко з кандидатом філологічних наук, доцентом кафедри української мови і журналістики Романом Костромицьким із вибіркової освітньої компоненти «Створення танцювального відео» на тему: «Основи операторської роботи у танцювальному відео: особливості відеографії»  для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3 курсу спеціальності 024 Хореографія, здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 061 Журналістика та всіх охочих.

Продовжити читання “Від руху до кадру: синергія хореографії та відеографії”

Стратегія інформаційної війни. Кібербезпека

26.09.2024 була проведена виховна година “Стратегія інформаційної війни. Кібербезпека” для здобувачів І (бакалаврського) рівня спеціальності  014 Середня освіта (Мистецтво. Музичне мистецтво) та для здобувачів ІІ (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Продовжити читання “Стратегія інформаційної війни. Кібербезпека”