Як виховати «Помічника Героїв»

Нещодавно асистентка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти БДПУ Алла Мельничук взяла участь у Саміті професійних фандрейзерів «Помічники Героїв», який відбувся в Києві. Ця подія об’єднала близько тисячі представників благодійних організацій та волонтерських ініціатив з усієї України, що ще раз підкреслює важливість фандрейзингу для розвитку соціальної сфери та допомоги тим, хто працює на благо суспільства.

Продовжити читання “Як виховати «Помічника Героїв»”

Марафон зустрічей зі здобувачами, майбутніми соціальними працівниками, розпочато!

У перший день нового навчального року для здобувачів першого курсу магістратури спеціальності 231 “Соціальна робота” денної форми навчання кафедра соціальної роботи та інклюзивної освіти, за ініціативи завідувачки кафедри Катерини Петровської та гарантів освітньо-професійних програм «Соціальна педагогіка» (гарант — професор Ольга Гуренко) і «Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація» (гарант — доцент Анастасія Попова), організувала та провела загальні збори.

Продовжити читання “Марафон зустрічей зі здобувачами, майбутніми соціальними працівниками, розпочато!”

Наше соціально-історичне коріння

Для знайомства здобувачів 202СР групи з дисципліною «Історія та теорія соціальної роботи» доцентка Наталя Захарова обрала  формат етнографічного квесту «У пошуках заповіту Великого Князя». Мета квесту полягала в ознайомленні з культурою, традиціями та народними промислами українського народу; вихованні патріотизму та прищепленні любові до української мови і культури; визначенні зв’язку історії із сучасною соціальною роботою.

Продовжити читання “Наше соціально-історичне коріння”

Першокурсники ФДССО пройшли курс «молодого бійця»

Коли в чатах 1 курсу з’явилося оголошення» «Ми, студрада факультету, готові розпочати наш «Курс молодого бойового студента», первачки засипали один одного і кураторів запитаннями: «Якого бійця? У нас буде військова підготовка?», «Це якесь воєнізоване змагання буде?», «А що ми будемо робити, що треба підготувати?»

Продовжити читання “Першокурсники ФДССО пройшли курс «молодого бійця»”

 Підвищення кваліфікації викладачів за модулем «Від гіпотези до публікації: комплексний підхід до наукових досліджень» – успішний старт нового навчального року

З 19 серпня по 3 вересня 2024 року науково-педагогічні працівники факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв удосконалювали свої наукові та педагогічні навички в Центрі викладацької майстерності ArsDocendi БДПУ (керівниця – кандидатка психологічних наук, доцентка Наталя Цибуляк).

Продовжити читання ” Підвищення кваліфікації викладачів за модулем «Від гіпотези до публікації: комплексний підхід до наукових досліджень» – успішний старт нового навчального року”