Спортивна субота

14 вересня студентки факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв взяли участь у традиційних заходах, присвячених Дню фізичної культури та спорту, ініціаторами проведення яких були небайдужі до спорту адміністрація БДПУ і викладачі Наталя Самсутіна (кандидатка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кафедри фізичної культури, спорту та методики викладання) та Юлія Митяненко (старша викладачка кафедри хореографії та фітнесу).

Продовжити читання “Спортивна субота”

Стратегічна благодійність в Україні під час війни: виклики та перспективи

12 вересня в Києві відбувся Саміт професійних фандрейзерів «Помічники Героїв», організатором якого виступила українська громадська організація ІСАР Єднання, яка понад 25 років розвиває громадянське суспільство й культуру стратегічної філантропії, посилює ініціативи для розбудови демократії в Україні.

Продовжити читання “Стратегічна благодійність в Україні під час війни: виклики та перспективи”

Перший крок до здорового способу життя

14 вересня-в нашій країні святкується День фізичної культури і спорту. Спорт — це не лише змагання, рекорди й медалі, але й чудовий спосіб покращити своє самопочуття, зміцнити своє тіло та дух, а також знайти нових друзів та однодумців. Це саме той день, коли варто розпочати займатися спортом, навіть якщо ви ніколи цього раніше не робили.

Продовжити читання “Перший крок до здорового способу життя”