Конкурс на створення логотипу для соціально-гуманітарного факультету

Студентська рада оголосила конкурс на створення логотипу для соціально-гуманітарного факультету 9 вересня 2024 року. Зміни потребують креативності та винахідливості.

Продовжити читання “Конкурс на створення логотипу для соціально-гуманітарного факультету”

Онлайн-зустріч з іноземними правниками

20 вересня кафедра правознавства БДПУ організувала та провела відкриту презентацію з участю американського спікера Марка Крауссе на тему: «Політика – чесна справа або регулювання публічної діяльності в штаті Каліфорнія».

Продовжити читання “Онлайн-зустріч з іноземними правниками”

Молода команда викладачів-хореографів набуває нового професійного досвіду

На новоствореній кафедрі хореографії та фітнесу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини працює 85 % викладачів віком до 40 років, які одночасно є хореографами-практиками. Одним із них є закоханий в мистецтво бального танцю Олександр Ткаченко, який вже майже пів року передає свій досвід здобувачам вищої освіти спеціальності 024 «Хореографія» БДПУ.

Продовжити читання “Молода команда викладачів-хореографів набуває нового професійного досвіду”

«Науковий вебінар: від теорії до практики сучасних досліджень»

21 вересня 2024 року відбулася унікальна подія! ГО «Українська асоціація корекційних педагогів» спільно з Бердянським державним педагогічним університетом, факультетом дошкільної, спеціальної та соціальної освіти, кафедрою прикладної психології та логопедії, згідно наміченого плану роботи Бердянського осередку (УАКП є Всеукраїнською громадською організацією, яка має 15 осередків в різних областях України), провели науковий вебінар на тему «Авторський погляд на “Дерево праксису” в корекції психофізичного розвитку дітей із особливими освітніми потребами». Спікером заходу став д.пед.наук, професор кафедри прикладної психології та логопедії БДПУ – Єфименко Микола Миколайович, модератором заходу була – асистентка кафедри Бабіченко Альона Денисівна.

Продовжити читання “«Науковий вебінар: від теорії до практики сучасних досліджень»”