27 листопада для студентів 1 курсу спеціальності “Хореографія” була проведена онлайн-конференція “Бібліогід: академічна доброчесність та пошук інформації”.

         Розпочалась конференція з виступу редакторки, бібліотекарки Галини Володимирівни Потапенко, яка ознайомила учасників з  інформацією про сутність поняття «академічна доброчесність» та електронними ресурсами бібліотеки БДПУ.

         Завідувачка довідково-інформаційного відділу Мирослава Михайлівна Харитонова розповіла здобувачам освіти, як знаходити в бібліотеці те, що потрібно для навчання та наукових досліджень. Людмила Миколаївна Золотар, бібліотекар та викладач кафедри історії та філософії, підготувала доповідь про комплектування та обробку літератури. Ірина Михайлівна Філон, завідувачка відділу обслуговування, розповіла здобувачам освіти, як стати читачем та що для цього потрібно.

         Також студенти були ознайомлені з репозитарієм БДПУ, бібліотечним сайтом та його можливостями. Дякуємо співробітникам бібліотеки БДПУ за цікаву та змістовну онлайн-зустріч!

                                                                                             За матеріалами кафедри


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print