Вшанували його величність – Вареник

У рамках традиційного свята – Дня кухаря – в економіко-гуманітарному коледжі БДПУ було реалізовано  ще один «смачненький» проект, до якого з великим захопленням долучились учні, які навчаються за професією «Кухар, кондитер». Так, 4 листопада в фойє коледжу була представлена виставка найулюбнішої української страви – вареників із різноманітною начинкою, приготовлених руками учнів. Окрім частування варениками, учням була запропонована гастрономічна вікторина й цікава презентація «10 цікавих фактів про вареники». Учнівська молодь із задоволенням презентувала свою «кухню» в національних традиціях від одягу та посуду до народної творчості (див. світлини).

Наслідуючи українські народні традиції, ми усвідомлюємо свою причетність до культурної спадщини нашої України.

 

 

Юлія Білова,

заступник директора БЕГК БДПУ з виховної роботи

Світлини з архіву коледжу


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print