У рамках традиційного свята – Дня кухаря – в економіко-гуманітарному коледжі БДПУ було реалізовано ще один «смачненький» проект, до якого з великим захопленням долучились учні, які навчаються за професією «Кухар, кондитер». Так, 4 листопада в фойє коледжу була представлена виставка найулюбнішої української страви – вареників із різноманітною начинкою, приготовлених руками учнів. Окрім частування варениками, учням була запропонована гастрономічна вікторина й цікава презентація «10 цікавих фактів про вареники». Учнівська молодь із задоволенням презентувала свою «кухню» в національних традиціях від одягу та посуду до народної творчості (див. світлини).
Наслідуючи українські народні традиції, ми усвідомлюємо свою причетність до культурної спадщини нашої України.
Юлія Білова,
заступник директора БЕГК БДПУ з виховної роботи
Світлини з архіву коледжу