Студентам присвячувалося!

Учора, 25 листопада, о 19 годині в актовій залі гуртожитку №2 БДПУ відбувся концерт, присвячений Міжнародному Дню студента.

Ведучою концерту, як завжди, була неперевершена Дар’я Калюжна. Розпочали святковий вечір студенти 8 поверху з піснею «Потому что студент я», Катерина Рубанова та Артур Філінов виконали пісню «А він мені хап». Гумору та позитиву додали студенти 8 поверху зі сценкою «Викладачі на кафедрі». Ірина Гутира та Владислав Глазунов виконали пісню «Нехай прийде світанок», завдяки чому бажання зустрічати світанок стало ще сильнішим.

IMG_5625 IMG_5637

Комендант гуртожитку Володимир Столярчук привітав усіх зі святом й такими словами: «Студентські роки – найкращі роки у вашому житті. Хочеться побажати вам гарної здачі сесії, великого взаємного кохання та щоб мрії кожного здійснювалися.»

IMG_5631

Концерт продовжувався: хлопці з 5 поверху виконали авторську пісню, що змусила кожного не лишень посміхнутися, а від душі посміятися. Пісня «Вахтёрам» пролунала у виконанні Каріни Шатило, а Станіслав Кривузяк під супровід гітари виконав пісню «Запишу своё сердце».

Згодом чекала маленька несподіванка: під час співу Вікторії Султанової вимкнули світло. У залі, як ніколи, царила тиша, адже дівчина співала під музику, що лунала лише з ноутбуку. Як підкреслила Дар’я Калюжна, це зайвий раз довело, що гуртожиток – це команда, адже всі радо підспівували Вікторії . Коли звучали останні акорди пісні «Любви точка нет», світло увімкнули, що супроводжувалося  бурними оваціями студентів.

Запальним танцем порадував Лев Мелконян-Севада. А ось нотки романтизму додали Євген Крупін та Олексій Бойко з піснею «Shape of my heart», що була присвячена улюбленій дівчині одного з виконавців – можна сміливо сказати, що це був найніжніший виступ вечора. Змусила нас посміхнутися Анастасія Євдокімова з піснею «Smile». А ось те, що все в житті простіше, аніж ви собі уявляєте, довела нам Кристина Лисенко піснею «Это песня простая».

IMG_5743 IMG_5725 IMG_5690 IMG_5686

Завершальним номером стала пісня «Show must go on» у виконанні Анастасії Юр’євої. А за традицією, всіх мешканців гуртожитку по закінченні концерту чекала запальна дискотека.                                               

Юлія Коверга,
голова інформаційного сектору гуртожитку БДПУ
Світлини Ірини Дєдушевої,
студентки ІФСК


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print