Фестиваль медійників-початківців

Учора, 26 листопада, в Бердянському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся щорічний фестиваль «Прес-хвиля» для молодих журналістів. Участь у заході взяли 14 загальноосвітніх навчальних закладів міста. Традиційно до складу журі були запрошені й викладачі кафедри соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету. Цього року оцінювали роботи початківців-медійників кандидат наук із соціальних комунікацій, старший викладач Руслан Вербовий та старший викладач кафедри Ксенія Лукач.

ф2 ф1

Захід відбувався у два етапи: заочно учасники підготували відео та експрес-газети про шкільне життя, а під час другого, очного етапу, необхідно було розрекламувати місто Бердянськ, зробити спецвипуск газети та написати цікаву статтю.

Найкращі команди були нагороджені призами, свій підготувала й кафедра соціальних комунікацій – Сертифікат на проведення майстер-класу «Робота у радіо-продакшн» від викладача кафедри соціальних комунікацій, директора Української недержавної музичної інтернет-радіостанції «ALOНA» – Тімура Камаєва, який отримала команда Бердянського муніципального ліцею. Викладачі університету скористалися нагодою й запросили випускників шкіл, які брали участь у фестивалі, на навчання за спеціальністю журналістика до Бердянського державного педагогічного університету.

Дякуємо організатору, ідейному натхненнику «Прес-хвилі», керівнику гуртка «Юн-Прес» ЦДЮТ Анжеліці Бабіч за професійність та багаторічну плідну співпрацю й теплі людські взаємини!

Кафедра соціальних комунікацій ІФСК БДПУ
Світлини Лесі Сухомлин
Телесюжет із сайту:

http://pro.berdyansk.biz/content.php?id=33127


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print