Ділова зустріч

Учора, 20 липня, у Компетентнісному центрі інклюзивної освіти БДПУ відбулася ділова зустріч двох координаторів проекту ТЕМПУС-IV «Підготовка педагогів та освітніх менеджерів до роботи з гетерогенними групами й організаціями», професорів Галини Нестеренко (Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова) та Ольги Гуренко (Бердянський державний педагогічний університет).

DSC03331

Ольга Гуренко продемонструвала колезі техніку Компетентнісного центру, придбану в рамках проекту, друковану продукцію, підготовлену до консультаційно-методичних заходів, що відбулися в центрі. Особливу зацікавленість у Галини Нестеренко викликав двомовний буклет про участь БДПУ у проекті за 2014-15 роки, підготовлений проектною командою БДПУ (див. світлину).

Ольга Гуренко та Галина Нестеренко обмінялись досвідом щодо введення навчальних модулів, розроблених проектним консорціумом, у навчальний процес БДПУ та НПУ імені М. П. Драгоманова, та визначили подальші кроки співпраці двох вишів у контексті реалізації проекту.

«Університетське Слово»
(за матеріалами Ольги Гуренко) 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print