197 років Бердянську: від сторінок історії до єдності сердець

Традиційно 17 вересня щороку відзначаємо День міста Бердянська, що збігається з днем визволення його у 1943 році від нацистської окупації під час Другої світової війни. Ця подія назавжди закарбована в пам’яті нашого народу як болісний, але водночас переможний період 🕊️.

Війна принесла містянам лише горе та розруху, але завдяки їх силі духу, згуртованості та незламності все відбудували  🏙️. З цієї нагоди на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв (в.о. декана – кандидатка педагогічних наук, доцентка Анжеліка Лесик) було проведено низку онлайн-заходів, різних за змістом, де учасники ознайомилися з історією Бердянська, поділилися власними спогадами студентського життя в БДПУ (https://www.facebook.com/share/v/APARSSj9iEoRjhyd/; https://www.instagram.com/reel/DAB3ibyOH9V/?igsh=YTU0enNsM3Bxb3V1).  

Ці заходи вкотре нагадали нам, що Бердянськ — це не просто географічна точка на мапі, а справжнє джерело сили та натхнення для всіх його мешканців, навіть тих, хто сьогодні перебуває далеко від рідного дому. Незважаючи на випробування, ми зберігаємо єдність та віру в спільну Перемогу 🕊️. І хоча зараз ми розкидані по різних куточках світу, серце кожного з нас б’ється в унісон із рідним містом. 💙💛 Бердянськ залишається нашим домом, і ми віримо, що незабаром знову зможемо зустрітися на його затишних вулицях, щоб разом відсвяткувати довгоочікувану Перемогу та мирне майбутнє.

#БДПУ #ФППОМ #Бердянськ 🏖️ #197РоківБердянську 🎉 #ДеньМістаБердянськ 🏙️ #БердянськНезламний 💪 #МоєРіднеМісто 🏡 #АзовськеМоре 🌊 #ЗДнемМіста 💙💛 #ВіримоВПеремогу ✌️ #НезабутнійБердянськ 🌅 #ЄдністьСердець ❤️ #ВідбудуємоРазом 🛠️ #НашаПерлина 💎


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь