Настановча конференція з діагностичної практики: важливий крок до професії логопеда

11 жовтня здобувачі 3 курсу спеціальності “Спеціальна освіта” (Логопедія) факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету долучилися до настановчої конференції, присвяченої виробничій (діагностичній) практиці. І, як завжди, цей захід став не просто формальним інформуванням, а й справжнім стартом для глибшого занурення у професію.

Здобувачам було надано детальну інформацію щодо особливостей практики, завдань і методів, які допоможуть опанувати важливі професійні навички. На конференції майбутні фахівці дізналися про те, як правильно організовувати та проводити діагностичну роботу, працювати з дітьми та дорослими, які мають різні порушення. Такі знання є надзвичайно важливими для формування практичних компетентностей, які допоможуть їм у майбутній професійній діяльності.

Ми вдячні нашим викладачам за організацію такої важливої події, а також нашим захисникам, завдяки яким ми маємо змогу здобувати освіту у безпеці, вільно вчитися та рухатися вперед до нашої мети – допомагати тим, хто потребує нашої підтримки та професійної допомоги!

За матеріалами кафедри прикладної психології та логопедії


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь