«Інклюзивне освітнє середовище закладу вищої освіти» захист мікропроєкту команди з БДПУ у рамках програми підвищення кваліфікації від ВГО «Інноваційний університет»

Робочий тиждень завершується дуже продуктивно! Цієї п’ятниці, 25 жовтня, команда викладачів БДПУ (Ольга Гуренко, Наталя Цибуляк, Ганна Лопатіна, Анастасія Попова, Марина Нестеренко) успішно захистила свій мікропроєкт «Інклюзивне освітнє середовище закладу вищої освіти» у рамках програми підвищення кваліфікації Міжнародної літньої школи від ВГО «Інноваційний університет».

Події передували чотири дні інтенсивної програми офлайн навчання в червні, під час якої учасники поглибили свої компетенції на тему інновацій у вищій освіті, а також тривала самостійна робота над поширенням отриманих знань через власні мікропроєкти, реалізація яких вимагала дослідницької та творчої діяльності.

Презентація мікропроєкту БДПУ, який передбачав розробку та реалізацію авторської програми підвищення кваліфікації для викладачів з усієї України «Інклюзивне освітнє середовище закладу вищої освіти», викликала зацікавленість і жваву дискусію серед учасників та експертів, що підтвердило актуальність обраної теми та її важливість у контексті розвитку вищої освіти. Цікавилися організаційними питаннями мікропроєкту, підходами до забезпечення академічної доброчесності програми та іншими деталями. Найбільш цінним є те, що в ході обговорення було намічено шляхи для майбутньої співпраці з колегами.

Презентація пройшла успішно, а наша команда продемонструвала високий рівень професіоналізму та готовності до впровадження інновацій у освітній процес БДПУ. 

P.S. Матеріали для модуля укладалися під час реалізації проєкту 2022.01/0010 «Дизайн інклюзивного освітнього середовища закладу вищої освіти», що виконується за грантової підтримки НФДУ.

Марина Нестеренко


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь