«Барвисті музики» БДПУ – переможці фестивалю «Зорепад – 2018»!

Уже 27-й рік поспіль управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації проводить молодіжний фестиваль-конкурс естрадного мистецтва «Зорепад», де в номінаціях – сучасна та авторська пісня, інструментальна музика, хореографія, циркове мистецтво, розмовний жанр. Фестиваль з багаторічною історією набув статусу престижного творчого змагання, ставши першою сходинкою до успіху багатьох сучасних українських естрадних виконавців, серед яких – Олександр Панайотов, Тетяна Недєльська, Олена Кучер (Alyosha) та ін.

9 листопада о 17:00 у Палаці культури «Дніпроспецсталь» м. Запоріжжя відбувся грандіозний гала-концерт фестивалю «Зорепад – 2018». До нього потрапили сольні виконавці та творчі колективи, що завдяки артистизму та майстерності під час зональних відбіркових та фінального турів здобули прихильність публіки і високу оцінку компетентного журі.

Пройшовши усі стадії творчого змагання студентський народний інструментальний ансамбль «Барвисті музики» був запрошений організаторами фестивалю до участі у гала-концерті. Музиканти Ігор Дем’янець, Ірина Петренко, Вероніка Подорожко, Єлизавета Кузьменко, Михайло Баранов, Олександр Танов та Павло Косенко, виконали інструментальну композицію «Рекрутська», прикрасивши концертну програму колоритом українських народних мелодій.

Інтрига у визначенні переможців конкурсу «Зорепад – 2018» зберігалась до останніх хвилин. Та напруга очікування була компенсована радістю перемоги – народний інструментальний ансамбль «Барвисті музики» нагороджено Дипломом за 1 місце у жанрі «Інструментальна музика» та сертифікатом на участь у міжнародному фестивалі в м. Кітен (Болгарія).

Участь студентів спеціальності «Музичне мистецтво» ФППОМ БДПУ у фінальній частині фестивалю-конкурсу стала можливою завдяки підтримці адміністрації університету та відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради.

kosenko_p00019  kosenko_p00017

kosenko_p00018

Павло Косенко,

художній керівник народного інструментального ансамблю «Барвисті музики», кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики навчання мистецьких дисциплін

Світлини автора


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print