Дні науки  в БДПУ: фестиваль 2024!

З 13 травня 2024 року в Бердянському державному педагогічному університеті проходитимуть Дні науки в рамках Всеукраїнського фестивалю науки.

Фестиваль триватиме до 29 травня.

Цьогоріч планується проведення заходів не тільки онлайн, а й зустрічі в Києві та Запоріжжі наживо.

Учасників очікують вікторини, виставки, лекції, онлайн-зустрічі із випускниками БДПУ, конкурси, науково-методичні семінари, вікторини-змагання, доповіді, наукові гайди, презентації наукових робіт студентів-переможців всеукраїнських конкурсів, майстер-класи, дискусійні панелі, творчі зустрічі тощо.

Для поціновувачів творчості в науці кафедра теорії та методики навчання мистецьких дисциплін проведе творчий івентпростір у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Мистецьке коло».

Однією із багатьох цікавинок стане зустріч із представниками патрульної поліції та захід до Дня вишиванки в місті Запоріжжя.

Буде презентовано діяльність університету за минулий рік, підіб’ються підсумки конкурсу «Найкращий молодий науковець БДПУ», автори оприлюднять результати своєї роботи над проєктами, які виконувалися за рахунок коштів державного бюджету та Національного фонду досліджень України.

Презентація збірника наукових статей студентів «Філологічні та медіа студії» теж у планах організаторів фестивалю.

Також відбудеться звітна науково-практична конференція викладачів та студентів БДПУ.

Що ж до місць проведення, то платформами стануть сторінки кафедр і факультетів у соціальних мережах Instagram, Facebook і на  YouTube, а також у форматі Zoom-конференцій.

Долучайтеся до Всеукраїнського фестивалю науки разом із БДПУ!

Дар’я Кізілова,

фахівець підрозділу з питань трансферу технологій, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print