Вітаємо переможців обласного конкурсу «Студент року – 2021»

17 листопада 2021 року в Запорізькому обласному центрі молоді відбулося урочисте нагородження переможців обласного конкурсу «Студент року – 2021».

Конкурс проводиться щороку і головною його метою та завданнями є виявлення та підтримка обдарованої молоді, сприяння гармонійному розвитку особистості студентів, стимулювання зацікавленості студентів до підвищення свого інтелектуального рівня, формування національної свідомості у молоді, створення умов для самореалізації особистості студентів і формування у них організаторських навичок, лідерських якостей, відповідальності за результат своєї праці, стимулювання студентів до формування активної громадянської позиції.

Цього року в обласному конкурсі «Студент року» взяли участь сім закладів вищої освіти Запорізької області в 11 номінаціях. Переможцями від Бердянського державного педагогічного університету стали Наталя Рибнікова в номінації «Студент-суспільний діяч року» і Олександр Рубець у номінації «Студент-спортсмен року». Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух урочисто привітав і вручив дипломи переможцям.

Вітаємо наших студентів і бажаємо не зупинятися на досягнутому, рухатися вперед і підкорювати нові вершини!

За матеріалами відділу з виховної роботи


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print