Вищий клас – наш майстер-клас!

14 березня ц. р. для студентів спеціальності «Харчові технології» в кухні-лабораторії економіко-гуманітарного коледжу БДПУ  відбувся майстер-клас із приготування суш та ролів.

Демонстрував свою майстерність із приготування страв японської кухні Віталій Ігнатьєв – сушист одного з підприємств ресторанного сервісу Бердянська. Фахівець ознайомив студентів з новими технологіями приготування, оформлення та подачі страв. Студенти, в свою чергу, мали можливість, під керівництвом кухаря, зробити один з фірмових сетів.

«Заняття у формі майстер-класу просто необхідні, адже, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати чи почути», – зазначила викладач предмету «Технологія приготування їжі» Лариса Паленкова, яка була організатором проведення лабораторно-практичного заняття з теми: «Особливості технології приготування суш та ролів» із застосуванням сучасної педагогічної технології – майстер-класу.

Після заняття студенти мали можливість продегустувати приготовлені страви.

8  53761220_2093387507410355_1915147392122880_n

54268347_2206972406192022_4122299573362229248_n 53410186_578118422708560_3125144287629541376_n

 

Вікторія Костюкович,
методист

Світлини з архіву коледжу

 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print