14 березня ц. р. для студентів спеціальності «Харчові технології» в кухні-лабораторії економіко-гуманітарного коледжу БДПУ відбувся майстер-клас із приготування суш та ролів.
Демонстрував свою майстерність із приготування страв японської кухні Віталій Ігнатьєв – сушист одного з підприємств ресторанного сервісу Бердянська. Фахівець ознайомив студентів з новими технологіями приготування, оформлення та подачі страв. Студенти, в свою чергу, мали можливість, під керівництвом кухаря, зробити один з фірмових сетів.
«Заняття у формі майстер-класу просто необхідні, адже, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати чи почути», – зазначила викладач предмету «Технологія приготування їжі» Лариса Паленкова, яка була організатором проведення лабораторно-практичного заняття з теми: «Особливості технології приготування суш та ролів» із застосуванням сучасної педагогічної технології – майстер-класу.
Після заняття студенти мали можливість продегустувати приготовлені страви.
Вікторія Костюкович,
методист
Світлини з архіву коледжу