«ГОЛОВНА НАША ГОРДІСТЬ – СТУДЕНТИ!» –

ТАКИМИ СЛОВАМИ РОЗПОЧАВ СЬОГОДНІШНЄ СВЯТО ДЕКАН ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ ТА УПРАВЛІННЯ, ДОКТОР ЕКОНОМІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ ВЛАДИСЛАВ САЄНКО

«Яке свято? – запитаєте, – коли травень ніби й побив уже всі рекорди святкувань серед місяців року?»… А от і ні! Бо керівники наймолодшого нашого факультету вирішили влаштувати в актовій залі «День факультету». По-святковому тепло, з оберемками щирих слів, з музикою та піснями, з нагородами та тортами… І все це адресувалося сьогодні його величності – Студенту! Та, звичайно, не кожному, а лише тим, хто протягом навчального року відзначився в навчанні, керівництві групою та в інших сферах студентської діяльності. Нагороджених вітали перший проректор університету Володимир Федорик, голова комітету профспілки Віталій Лола, редактор газети БДПУ «Університетське Слово» Степан Герилів.

«УС»

На світлинах: так сьогодні вшановували найкращих студентів факультету економіки та управління

Світлини з архіву редакції

ЩО ЗАПЛАНУВАЛИ – ВИКОНАЛИ…

Сьогодні, 29 травня пройшла конференція трудового колективу БДПУ, на якій розглянуто стан виконання колективної трудової угоди в 2011-2013 роках та прийнято рішення про укладання нової колективної угоди на 2013-2015 роки.

У роботі конференції взяли участь 181 делегат з 210 обраних. Конференцію відкрив проректор з наукової роботи Ігор Богданов. Від роботодавця – адміністрації вишу – виступила ректор БДПУ, професор Вікторія Зарва, від трудового колективу – голова профспілкового комітету, доцент Віталій Лола. Вони констатували, що під час терміну дії Колективної трудової угоди в 2011-2013 роках законодавство та права членів трудового колективу не порушувались і запропонували визнати угоду виконаною. Конференція одноголосно прийняла таке рішення.

Після короткої інформації про роботу погоджувальної комісії та аналізу поданих напередодні зауважень, які зробив юрист вишу Ігор Кальченко, конференція одноголосно затвердила рішення про надання повноважень ректору університету Вікторії Зарві та голові профспілкової організації Віталію Лолі на підписання нової Колективної трудової угоди на 2013-2015 роки. Після підписання угода буде розміщено на офіційному сайті університету.

(За матеріалами сайту БДПУ)

На фото: так проходила сьогодні конференція трудового колективу БДПУ

Фото «УС»

ПАВЛО ЗАХАРЧЕНКО – АКАДЕМІК!

Академія економічних наук України обрала доктора економічних наук, доцента, завідувача кафедри економічної кібернетики, фінансів та кредиту факультету економіки та управління БДПУ Захарченка Павла Васильовича Академіком зі спеціальності «Економіко-математичні методи». Вітаємо!!!

«УС»

ВЧАТЬСЯ КОМП`ЮТЕРНІ ІНТЕЛЕКТУАЛИ

15 та 22 травня ц. р. факультет освітніх інженерно-педагогічних технологій за підтримки торгової марки «Інтелект комп'ютер» спільно з провідною компанією з виробництва мережевого обладнання D-link провів семінар з мережевих технологій.

Зокрема, розглядалися такі теми:

  • Керовані комутатори та фаєрволи D-link в корпоративних мережах та мережах провайдерів. Використовувані технології і вживані рішення.
  • Бездротові мережі. Стандарти і приклади використання. Вимоги, що пред'являються до бездротових мереж України.
  • IP-камери: лінійка обладнання D-link. Приклади організації відеоспостереження.
  • IP-телефонія – можливості і додатковий сервіс, що надаються рішеннями на базі обладнання D-link.
  • Побудови захищених каналів передачі даних через мережі загального користування.
  • Мультимедіа та системи мережевого зберігання даних. Організація мережного мовлення ІР-телебачення.

У заключній частині між учасниками семінару відбулася жвава дискусія, в ході якої наводилася додаткова інформація з тем і отримані всі необхідні роз'яснення та рекомендації щодо вибору необхідного устаткування. Учасникам семінару були роздані посібники з комп’ютерних мереж, інформаційно-технічні каталоги.

Наталя Кравченко,

кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні

На фото: робочі семінарські моменти

Фото: Дмитра Гуленка