«Живу заради людей» –

під таким лозунгом в університетській актовій залі сьогодні вшановували ювіляра – багатолітнього голову профкому БДПУ, члена Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України від Запорізької області, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри технічних дисциплін факультету фізико-математичної та технологічної освіти БДПУ Віталія Григоровича Лолу.

DSCN1217

Красиве, вітально-театралізоване дійство організувала директор Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ, професор Людмила Коваль. Студенти інституту, творчі колективи, численні гості свої таланти та правдиво-зворушливі слова дарували ювіляру із теплою щирістю.

DSCN1144 DSCN1150 DSCN1154 DSCN1160

Вітання проголошували: в. о. ректора БДПУ, професор Ігор Богданов, заступник голови Запорізького обласного комітету профспілки працівників освіти і науки Юрій Юдін, заступник міського голови Юлія Дойнова, депутати міської ради, директори інститутів, декани факультетів, викладачі, гості…

DSCN1163 DSCN1168 DSCN1173 DSCN1175

DSCN1179 DSCN1189 DSCN1191 DSCN1196

DSCN1200 DSCN1201 DSCN1206 DSCN1212

DSCN1213 DSCN1218

«Університетське Слово»
Світлини редакції

Тобі обирати…

Другий рік поспіль Запорізький обласний центр молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації викликає творчу молодь на старт.

У рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» було оголошено конкурс соціальної реклами «Тобі обирати!». Організатори запропонували конкурсантам творче змагання за темами: «Здоровий спосіб життя» і «Популяризація волонтерської діяльності».

IMG_5932

Цього року було прийнято 109 робіт у 4 номінаціях: соціальна друкована реклама; соціальна зовнішня реклама; соціальна відеореклама; соціальна Інтернет-реклама. Роботи оцінювали справжні професіонали своєї справи: начальник відділу по роботі з молоддю Управління фізичної культури та спорту ЗОДА Ольга Гнипа; керівник громадської приймальні ГО «Запорізький Вектор» Олеся Крамаренко; в.о. директора КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР Михайло Шатухо; автори програм та ведучі Радіостанції Запоріжжя-Фм Поліна Снєжина та Олександр Пашненко; журналістка Молодіжної редакції телеканалу «Запоріжжя» Майя Ліпартеліан; ведуча програми TV5 «Планшет» Тетяна Іщук; медіатренер, викладач Першої дитячої телешколи Ангеліна Трегуб; головний редактор журналу «VIP CLUB» Анна Нечипуренко.

iEnDFgzDwEU v1W0nhOtqik

10 червня у актовій залі Запорізької облдержадміністрації (м. Запоріжжя) відбулося урочисте нагородження фіналістів на розширеному засіданні Координаційної ради з питань реалізації молодіжної політики, розвитку фізичної культури та спорту. До складу ради увійшли начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова; заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін та «молодіжний мер» м. Запоріжжя Сергій Ільченко. 

Диплом Соц. реклама

Почесне ІІІ місце вибороли к.пед.н., доц. Катерина Петровська та к.пед.н., ст. викладач Анастасія Тургенєва з конкурсною роботою «Відповідальне батьківство». Окрім дипломів, грамот та пам'ятних подарунків переможці отримали від завідувача кафедри реклами і зв’язків із громадськістю, доктора наук із соціальних комунікацій, професора Інни Пенчук сертифікати. Вони дають право на знижку в оплаті за навчання в Інституті журналістики і масової комунікації Класичного приватного університету за обраною спеціальністю.

IMG_5924

Організатори конкурсу відзначили активну позицію молоді Запорізького краю у світі медіа та віртуальному середовищі та побажали їм натхнення для створення цікавого медіапродукту, творчих та результативних пошуків у сфері медіа й залишатися лідерами в молодіжній медіагалузі.

Катерина Петровська,
доцент кафедри соціальної педагогіки,
Анастасія Тургенєва,
старший викладач
На фото: приємні миттєвості нагородження