Не спортом єдиним…

Учорашнє свято – День закоханих –  не оминуло і й гамірливі кабінети, аудиторії й коридори факультету фізичного виховання БДПУ. Ентузіасти цікаво прикрасили приміщення (див. світлини), а на перервах непосидючі студенти вітали всіх з Днем Святого Валентина, а згодом провели й святковий фотоконкурс на кращу пару. Переможці отримали два квитки на перегляд кінофільму…

Всім було весело й святково!

1 2 3 4

5 6 7 8

9 10

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами
Насті Черезової)

«Привіт» із Сан-Дієго

Каліфорнійське місто Сан-Дієго знаходиться на березі Тихого океану. Саме звідти родом волонтерка Корпусу Миру Керрі Найт, яка 13 лютого 2017 року знайшла час, щоб завітати до 5Б корпусу БДПУ, щоби поділитися своїми враженнями та спогадами про життя в США. Студенти-журналісти 1 курсу та студенти-філологи 4 курсу мали змогу задати запитання, що їх хвилювали. Студенти переважно цікавились рідним містом Керрі Найт, природою її рідного краю та особливостями політики США. Вона із задоволенням розповіла про спогади із дитинства та свої подорожі в інші країни. Керрі Найт також зазначила, що багато хто з її друзів, котрі зараз мешкають у США, родом із України та проживають у Чикаго. Керрі знає трохи українську та російську, але студенти спілкувалися з волонтеркою виключно англійською мовою. Як зауважили студенти, зустріч із носієм англійської мови – це гарна нагода підтягнути свої навички розмовної англійської (див. світлини).

IMAG2657 IMAG2687 IMG_2864 IMG_2879

Зустріч із Керрі Найт була відмінною нагодою аби поспілкуватися та дізнатись багато нового про життя у США. Ми сподіваємося на подальші візити американки до нашого університету.

Валерія Бондаренко,
студентка 1 курсу ФФСК
Світлини
студентів 1 курсу ФФСК
Ярослава Омельченка та Аліни Рудакової

Свято в коледжі

Учора, в День Святого Валентина, відзначаючи найромантичніше свято року, в БЕГК БДПУ відбулася святкова програма «І знову про кохання…» з участю учнів та студентів різних груп.

DSC_2205

Було все: і пісні, і танці, і конкурси, і, звичайно, святковий настрій!

Найактивніші часники свята отримали Грамоти та солодкі подарунки.

DSC_2189 DSC_2275

Давайте дарувати посмішки та говорити гарні слова один одному не лише в День закоханих, а щодня.

Галина Іванченко,
заступник директора коледжу з виховної роботи
Світлини автора

Стань пасажиром Потягу Єднання України

ТРУХАНІВСЬКА СІЧЗ ініціативи громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Коло. Медіа» в березні ц. р. планується проведення акції 5-й Потяг Єднання України «Труханівська Січ» серед школярів, студентів, волонтерів, громадських активістів та військових.

Акцію ініційовано волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки національної Єдності з метою сприяння консолідації суспільства, піднесення патріотичного духу громадян, розвитку волонтерського руху, розвінчування міфів російської пропаганди, активізації міжрегіонального співробітництва, зокрема з реалізації культурних, освітніх та інформаційних проектів, спрямованих на налагодження діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави у справі, розбудови України.

Студенти та викладачі БДПУ! Кожен із вас може приєднатися до цієї благородної місії, ставши пасажиром Потягу Єднання України «Труханівська Січ».

Із детальнішою інформацію про акцію можна ознайомитися на сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/groups/1017879071617959/?fref=ts,  або за телефонами: 067 220 40 08, 099 71090 45 – контактна особа Олена Іванова.

«Університетське Слово»

Вітаємо колегу!

Учора, 14 лютого,  кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки вищої школи, управління навчальним закладом та методики викладання суспільствознавчих дисциплін БДПУ Ірина Шумілова успішно захистила докторську дисертацію у Харківському національному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди на тему «Теоретичні і методичні основи формування загальнокультурної компетентності майбутніх учителів гуманітарних спеціальностей» (13.00.04 – теорія та методика професійної освіти).

Вітаємо!

Колектив кафедри