Resin Art як сучасний напрям в арттерапії

29.08 – 30.08 у м. Бердянськ проходив Х ювілейний Всеукраїнський фестиваль практичної психології та арттерапії «АРТДИВОСВІТ».

Качерова Ольга – старша викладачка катедри початкової освіти, митець з абстрактного живопису в техніці Resin art, була одним із спікерів фестиваля та проводила майстер-клас із арттерапії «Створюємо свій океан затишку та спокою».

Продовжити читання “Resin Art як сучасний напрям в арттерапії”

ТВОРЧИЙ ПРОЄКТ АБІТУРІЄНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ПІД ЧАС ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ

31 серпня 2020 року в рамках творчої співпраці кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін з телекомпанією ТБ-Бердянськ абітурієнти спеціальності «Хореографія» Владислав Шевченко, який вступає до БДПУ на 3 курс після Дніпровськоготеатрального коледжу, і Дар’я Таладіон, яка складає вступні іспити до магістратури після закінчення Бердянського державного педагогічного університету, взяли участь у зйомках телевізійного проєкту «Час поезії».

Продовжити читання “ТВОРЧИЙ ПРОЄКТ АБІТУРІЄНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ПІД ЧАС ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ”

Прогресильні: Training of Trainers

В останні дні літа надзвичайно запальний Training of Trainers був проведений Прогресильними – об’єднанням освітян, громадських діячів та студентів, які прагнуть якісних змін в освіті. Триденний офлайн захід відбувся за підтримки Фонду ім. Фрідріха Еберта. Місцем проведення став готель на воді «Баккара» в Києві. З півтори сотні претенденток і претендентів організатори відібрали 18 викладачок і 4 викладачів ЗВО, для яких і була організована креативна «прокачка».

Продовжити читання “Прогресильні: Training of Trainers”