Пам’ятати, не можна забути!

В історії нашої країни було чимало воєн, однак саме Друга світова врізалася в пам’ять народу як найжорстокіший злочин проти людства. Тисячі бердянців віддали життя за свободу рідної землі, тисячі страждали від голоду, холоду, знущань в роки окупації. Тому визволення Бердянська від фашистських загарбників стало новим Днем народження міста.

Продовжити читання “Пам’ятати, не можна забути!”

Хореографічна родина поповнилася новими студентами

Знайомство з першокурсниками у цьому році відбулося дуже креативно. Магістранти підготували для них невеличке творче завдання, до якого були залучені всі здобувачі вищої освіти спеціальності «Хореографія».

Продовжити читання “Хореографічна родина поповнилася новими студентами”

Упровадження нових форм роботи викладачами спеціальності «Хореографія»

Нестандартно розпочалося навчання здобувачів вищої освіти спеціальності «Хореографія». Усі курси мали змогу ознайомитися з наявною в бібліотеці навчально-методичною літературою та виданнями, які впливають на фахову підготовку майбутніх учителів хореографії, асистентів балетмейстерів, керівників хореографічних колективів.

Продовжити читання “Упровадження нових форм роботи викладачами спеціальності «Хореографія»”

Історичний фестиваль проєкту «Яка твоя історія?» у Бердянську

17 вересня, на День міста, в Бердянську пройшов великий історичний фестиваль, організований проєктом «Яка твоя історія?» спільно з НДІ Історичної урбаністики, ГО «Урбаністичні ініціативи», гуманітарно-економічним факультетом і кафедрою історії та філософії Бердянського державного педагогічного університету.

В рамках фестивалю на 5 локаціях було проведено більше півтора десятки різнопланових заходів.

Продовжити читання “Історичний фестиваль проєкту «Яка твоя історія?» у Бердянську”